2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

“Lidl” jau sadarbojas ar vairāk nekā 50 vietējiem ražotājiem (FOTO)

Latvijas valsts svētku priekšvakarā “Lidl” ar lepnumu informē, ka vietējo ražotāju skaits tā veikalos Latvijā ir pieaudzis 2,5 reizes. Pirms gada, uzsākot savu darbu Latvijā, “Lidl” sadarbojās ar aptuveni 20 vietējiem ražotājiem. Pašlaik produkti no vairāk nekā 50 vietējiem lauksaimniekiem un pārtikas ražotājiem ir pieejami “Lidl” veikalos. Arī turpmāk “Lidl” attīstīs veiksmīgu sadarbību ar lieliem un maziem vietējiem lauksaimniekiem un pārtikas ražotājiem, informē Lidl Latvijā pārstāvis Ingars Rudzītis.. 

“Sadarbība ar vietējiem ražotājiem ir viens no “Lidl” pamatprincipiem ikvienā valstī, kurā strādājam. Esam gandarīti, ka salīdzinoši īsā laikā esam papildinājuši mūsu starptautisko  “Lidl” zīmolu pārtikas preču sortimentu ar Latvijā ražotiem piena, gaļas, zivju un konditorejas produktiem, kā arī ar sezonālo augļu un dārzeņu klāstu. Mūsu mērķis ir attīstīt šo sadarbību arī turpmāk,” stāsta Aleksandru Mags (Alexandru Mag), par iepirkumiem atbildīgais “Lidl Latvija” valdes loceklis. 

Viņš arī uzsver, ka svarīgākais “Lidl” nosacījums abpusēji veiksmīgai sadarbībai ir nemainīgi augsta produktu kvalitāte un atbilstība kvalitātes  prasībām katrā no produktu grupām.  

“Vietējiem ražotājiem sadarbība ar “Lidl” nozīmē savu ražošanas procesu sakārtošanu atbilstoši starptautisko auditu un sertifikātu prasībām. Galvenie ieguvēji šajā procesā esam mēs visi un, pirmkārt, vietējie patērētāji,” uzsver Aleksandru Mags.  

“Lidl” plašais starptautiskais veikalu tīkls un vienotie darba principi arī sniedz Latvijas ražotājiem jaunas eksporta iespējas. Virkne Latvijas produktu jau ir pieejami Igaunijas “Lidl” veikalos, un šādas eksporta iespējas laika gaitā tikai palielināsies. 

Latvijas produktu piedāvājums “Lidl” veikalos dažādās kategorijās turpina pieaugt. Gan ar vietējo ražotāju zīmoliem, gan “Lidl” privātajiem zīmoliem klienti var iegādāties piena un gaļas produktus, sezonālos augļus un dārzeņus, dzērienus (alu un kvasu), konditorejas izstrādājumus, miltus un citus graudaugu produktus.

Atstājiet komentāru