2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

No pirmdienas, 30.novembra darbu atsāks Jēkbpils bērnudārzs “Auseklītis”

No pirmdienas, 30.novembra darbu atsāks Jēkbpils bērnudārzs “Auseklītis”

No pirmdienas, 30.novembra, darbu atsāks Jēkabpils pirmsskolas izglītības iestāde “Auseklītis”, kas darbinieku un bērnu vidū atklātās Covid- 19 infekcijas dēļ bija slēgts uz divām nedēļām no 16.līdz 27.novembrim.

Jēkabpils pilsētas pašvaldības izpilddirektors Guntars Gogulis informē, ka pirmdien darbu atsākt un bērnudārzu apmeklēt gatavi 18 pedagogi, deviņas auklītes, 11 tehniskie darbinieki un 160 bērni. Pedagogiem, kuriem bija Covid-19, lielākā daļa ir izārstējušies un slimība esot noritējusi vieglā formā, darbā neatgriezīsies tikai daži pedagogi, kuri turpina ārstēšanos. Tāpat arī vairāki citi darbinieki, kuriem darba nespējas lapa izrakstīta citu veselības problēmu dēļ. 

Jau ziņots, ka bērnudārzs “Auseklītis” tika slēgts, lai nepakļautu personas inficēšanās riskam, ierobežotu  Covid - 19 vīrusa izplatīšanos un nonākšanu sabiedrībā, kā arī lai netiktu apdraudēta visas sabiedrības drošība un veselība. Tāpat arī vēstīts, ka Auseklītī Covid-19 tika atklāta 12 personām, tajā skaitā gan darbiniekiem, gan bērniem.

Atstājiet komentāru