2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Pasākums Līvānos: “Pilsoniskajai līdzdalībai- platformas, iespējas un realitāte”. Projekts tiek īstenots Eiropas Ekonomikas zonas un Norvēģijas finanšu instrumentu

Pasākums Līvānos: “Pilsoniskajai līdzdalībai- platformas, iespējas un realitāte”. Projekts tiek īstenots Eiropas Ekonomikas zonas un Norvēģijas finanšu instrumentu

Biedrība “Baltā māja” ievieš projektu “Biedrības "Baltā māja" aktivitātes kopienas pilsoniskuma apziņas stiprināšanai”. Projekts tiek īstenots Eiropas Ekonomikas zonas un Norvēģijas finanšu instrumentu 2014.- 2021. gadam Aktīvo iedzīvotāju fonda Latvijā programmā “Demokrātijas kultūra”.  Projekta mērķis ir īstenot aktivitātes Latgales reģiona kopienu un to pārstāvošo  NVO pilsoniskuma apziņas stiprināšanai.

10. novembrī biedrībā “Baltā māja” notiks projekta noslēguma pasākums “PILSONISKAJAI LĪDZDALĪBAI – PLATFORMAS, IESPĒJAS UN REALITĀTES”. Pasākuma lektore/eksperte Rasma Pīpiķe.

Rasma Pīpiķe ir dažādības vadības eksperte un pilsoniskās sabiedrības aktīviste. Rasma konsultē privātpersonas un organizācijas, lai uzlabotu personīgo motivāciju un organizācijas attīstību. R. Pīpiķei ir daudzu gadu pieredze praktiskā lobēšanā un sabiedrības līdzdalības procesu organizēšanā.  Pēdējos piecus gadus Rasma ir veltījusi izpratnes veidošanai par dažādības vadību, darbojoties kā vadošā eksperte kustībā "Dažādībā ir spēks!" Rasma ir aktīva pilsone, lielāko daļu savas dzīves gadu viņa ir veltījusi cilvēkiem un viņu tiesību aizstāvībai.

Pasākums notiks ceturtdien, 10. novembrī, sākums plkst.11:00,  adrese: Stacijas iela 2, Līvāni, Līvānu novads. 

Papildus informācijai zvanīt tel. 26191652

Šis preses paziņojums ir izveidots ar Islandes, Lihtenšteinas un Norvēģijas atbalstu caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu “Aktīvo iedzīvotāju fonds”. Par preses paziņojuma saturu atbild projekta Nr.AIF/2020/SDK/01 īstenotājs biedrība  “Baltā māja”.

Atstājiet komentāru