2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

“Credit24” Meistarlīgā "Jēkabpils Lūši" noskaidro ceturtdaļfināla pāru pretiniekus

  • 24 februaris 2020 --

“Credit24” Meistarlīgā pēdējā pamatturnīra sacensību nedēļā pa divām spēlēm aizvadīja Jēkabpils.

SK “Jēkabpils Lūši” sestdien ar 2-3 (25:20, 19:25, 25:22, 25:27, 12:15) piekāpās Tallinas "TalTech", zaudējot cerības pakāpties augstāk par ceturto vietu un pretī ceturtdaļfinālā saņemot Latvijas vīriešu izlases galvenā trenera Avo Kēla vadīto “Parnu VK” ar Kristapu Plataču ierindā. Savukārt viesi ar šo panākumu nodrošināja septīto vietu, atstājot aiz sevis Jelgavas volejbolistus. Svētdien ar 1:3 (23:25, 25:22, 20:25, 20:25) tika atzīts “Bigbank Tartu” pārākums.

Pirmajā spēlē 21 punktu mājiniekiem guva Pāvels Jemeļjanovs, trīs no tiem sapelnot blokā un divus – servējot. 12 punkti tika Armandam Āboliņam, desmit – Ērikam Voroņko, bet blokā izcēlās Zigurds Adamovičs, šajā elementā gūstot četrus no deviņiem punktiem. Otrajā mačā Voroņko guva 14, Vladislavs Blumbergs – 13, Adamovičs – 12 punktus, trīs no tiem sakrādams blokā, bet Jemeļjanovs un Rihards Puķītis nopelnīja pa 9 punktiem. Talliniešiem 24 punktus, no tiem trīs – blokā, pirmajā cīņā savāca Mihkels Nūts, bet Tartu vienībā 20 punktus guva Kērtiss Stoktons.

“Abas spēles mums principā neko vairs neizšķīra,” nedēļas nogali komentēja mājinieku galvenais treneris Mārcis Obrumans. “Svarīgi bija atgūt pārliecību par savām spējām. Vakar netikām tam pāri, bet šodien vairs par rezltātu nebija jādomā vispār, jo vieta mainīties vairs nevarēja, un spēlējām brīvāk.”

Treneris bija apmierināts ar zaudējumu četros setos spēcīgajai Tartu komandai, piebilstot, ka sliktāk būtu uzvarēt ar sliktu spēli. “Šī bija pozitīva augsne, lai izslēgšanas mačos spēlētu labāk nekā pēdējos divos mēnešos. Laukumā redzētais šodien manī raisa pozitīvas emocijas.”

Atstājiet komentāru