2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Noslēdzies konkurss “Krustpils novada sakoptākā sēta”

Jūlija sākumā norisinājās Krustpils  novada pašvaldības rīkots konkurss „Krustpils novada sakoptākā sēta”. Konkursa mērķis bija novērtēt Krustpils novada iedzīvotāju ieguldījumu īpašumu labiekārtošanā un popularizēt sakoptākos īpašumus un Krustpils novadu kā dzīves vietu perspektīvā, labi sakārtotā un sakoptā vidē.

Kopumā tika pieteikti pieci nekustamie īpašumi. Nominācijā “Sakoptākā lauku viensēta Krustpils novadā” tika pieteikts nekustamais īpašums “Kalna Stipri” Kūku pagastā, nekustamais īpašums “Pārslas” Krustpils pagastā, nekustamais īpašums “Veiguri” Kūku pagastā un nekustamais īpašums “Virši” Atašienes pagastā. Nominācijā “Sakoptākā daudzdzīvokļu māja Krustpils novadā” tika  pieteikts nekustamais īpašums “Liepu iela 15” Atašienē. Jūlija sākumā pieteiktos īpašumus apsekoja un izvērtēja vērtēšanas komisija. Pretendentu vērtējums notika pēc punktu sistēmas un par konkursa uzvarētāju tika atzīts tas dalībnieks, kurš attiecīgajā nominācijā saņēma visvairāk punktu. Konkursa uzvarētāji tiks pasludināti un apbalvoti Krustpils novada Annas un Jēkaba dienas pasākumā 27.jūlijā plkst. 14:20 Atašienes kultūras nama “Annas sāta” pagalmā.

Pašvaldība izsaka pateicību nekustamo īpašumu saimniekiem par dalību konkursā. Aicinām ikvienu iesniegt pieteikumus nākamā gada konkursā “Krustpils novada sakoptākā sēta”, lai kopīgi veidotu skaistāku Krustpils novadu.

Konkursa “Krustpils  novada sakoptākā sēta”

 vērtēšanas komisija

Avots: krustpils.lv

Atstājiet komentāru