2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Reklāmraksti radio1.lv portālā – efektīvi un izdevīgi!

Reklāmraksti radio1.lv portālā – efektīvi un izdevīgi!

Reklāmraksts interneta portālā ir reklāmas veids, kas kodolīgi, bet tajā pašā laikā pietiekami plaši informē mērķauditoriju par kādu preci vai pakalpojumu, vēl labākam priekšstatam pievienojot attēlus vai pat video materiālus.

Reklāmraksts salīdzinājumā ar parastu vizuālo reklāmu (plakāti, baneri u.tml.) sniedz plašākas iespējas detalizēti aprakstīt piedāvāto preci vai pakalpojumu, sīkāk paskaidrojot tā inovitāti, pozitīvās īpašības un izmantošanas iespējas. Turklāt publicējot reklāmrakstu interneta vietnē, lasītājs uzreiz var ar to izdrukāt, pārsūtīt citiem, kā arī izteikt savu viedokli komentāru sadaļā. Tāpat reklāmrakstā esošā saite uz uzņēmuma mājas lapu lasītājam sniedz iespēju ielūkoties firmas mājas lapā, uzzināt vairāk, pasūtīt preci.

Mūsdienās interneta vidē ļoti svarīgi, lai meklētāji ātri un vienkārši atrastu tieši jūsu uzņēmuma mājas lapu, jūsu produktus un pakalpojumus. Bieži vien ar iekšējo SEO optimizāciju nepietiek un nepieciešama arī ārējā SEO optimizācija. Ievietojot atbilstoši noformētu reklāmrakstu ziņu portālā www.radio1.lv, jūs uzlabosiet savas mājas lapas reitingu interneta meklētājos.

Raksta garumam nav apjoma un termiņu ierobežojuma, tam var pievienot foto galeriju, video failu, logo un aktīvas saites. Var norādīt uzņēmuma darba laiku un jebkuru citu noderīgu informāciju. Raksts tiek popularizēts arī portāla sociālo tīklu kontos.

Jēkabpils ziņu portāls www.radio1.lv ir kļuvis par uzticamu un stabilu informācijas avotu vietējo iedzīvotāju vidū. Mēnesī portālu apmeklē vairāk nekā 125 000 unikālo apmeklētāju, dienā – vidēji 2500, un rādītāji turpina pieaugt.

Raksta publicēšanas izmaksas sākot no EUR 70+PVN.

Ja jūs ir ieinteresējis šis piedāvājums, lūdzu, reklama@radio1.lv, 29102214

Komentāri (0-1/1)

  • Eugenia
    02.07.2018 18:37
    Retrouvez un choix immense spray de défense: https://www.bombes-lacrymogenes.fr/ bombes lacrymogènes gaz ou gel mais également
    des bombes au poivre dans l'armurerie en ligne https://www.bombes-lacrymogenes.fr/ Beaucoup d'options
    sont disponible et vous pouvez commander dans toute la france en 48h.

Atstājiet komentāru