2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Velosipēds – iegādājies izdevīgi 220.lv

Velosipēds – iegādājies izdevīgi 220.lv

Līdz ar pavasara iestāšanos domājam ne tikai par dārza darbu sākšanos, bet arī par veselīgāku dzīvesveidu un sportiskākām dienas gaitām. Lielai daļai veselīgāks dzīvesveids saistās ar tik ļoti vienkāršo velosipēdu. Un pareizi vien ir, jo velosipēds tik tiešām ir ne tikai lētāks pārvietošanās līdzeklis, bet katrā ziņā veselīgākas kā pašam braucējam, tā apkārtējai videi.

Interneta veikals 220.lv ir viens no tiem veikaliem, kur pārdevēji zina, ka velosipēdi lielai daļai iedzīvotāju ir sevišķi nepieciešami, tieši šīs iemesla dēļ interneta veikala darbinieki nākuši pretī klientiem un velosipēdus piedāvā par īpaši zemām cenām. Velosipēdi šajā interneta veikalā ir pieejami jau no 35 eiro bērnu riteņu klāstā.

Ir pieejami dažādu veidu un stilu velosipēdi. Piemēram, aktīvākiem un sportiska dzīvesveida piekritējiem iespējams iegādāties BMX velosipēdus, kā arī kalnu un tūrisma velosipēdus. Tiem, kas labprāt ar velosipēdu pārvietojas pilsētā, ir pieejams ļoti plašs klāsts ar pilsētas velosipēdiem. Tāpat interneta veikalā 220.lv ir pieejami šosejas velosipēdi, kas noteikti noderēs tiem, kas vēlas doties tālākos ceļojumos vai dotas maratonos par lielceļiem. Savukārt bērnu velosipēdu klāstā ir pieejami dažādi balansa velosipēdi, kas būs piemēroti pavisam maziem bērniem.

Ideāli, ka slinkākiem braucējiem veikals 220.lv piedāvā arī elektroniskos velosipēdus, ar kuriem viegli un ātri var pārvietoties kā pa pilsētu, tā lauku ceļiem.

Domājot par piegādi, veikals 220.lv saviem klientiem ļoti nāk pretī ar to, ka velosipēdu ir iespējams saņemt arī ar piegādi mājās. Protams, iespējams arī doties uz interneta veikalu Rīgā, kur arī var saņemt velosipēdu, par to norēķinoties. Ja velosipēds tiek piegādāts mājās vai sūtīts ar pasta pakalpojumu palīdzību, tad svarīgi, lai par to būtu samaksāts iepriekš - pārskaitot naudu caur interneta banku. Savukārt, ja velosipēdam nāk pakaļ uz veikalu 220.lv, tad iespējams par velosipēdu norēķināties arī uz vietas.

Protams, ņemot vērā velosipēda vērtību, to ir iespējams iegādāties arī uz līzinga. Jāpiemin, ka līzinga pirmā iemaksa līzingam ir 0 eiro. Šāds variants ir izdevīgs tiem, kas par velosipēdu labprāt maksātu pakāpeniski.

 

Atstājiet komentāru