2024.gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

“Estētikas Studija” aicina vasaru sagaidīt veseliem un skaistiem

“Estētikas Studija” aicina vasaru sagaidīt veseliem un skaistiem

Aprīļa vidū Jēkabpilī durvis vēris salons “Estētikas Studija”. Salons piedāvā limfodrenāžas masāžas veselībai un ķermeņa skaistumam. Ar šo masāžu palīdzību var samazināt ķermeņa apjomu, lieliski palīdz cīņā ar celulītu, turklāt uzlabo kopējo veselības stāvokli.

Visa pamatā ir koka rullīši, kas izmasē visu ķermeni, sākot no pēdām līdz pat plecu joslai. Masāža norit stundu – izejot cauri visām zonām. Pirmajās reizēs organismam jāpierod, pēc pirmās reizes iespējams varēs just muskuļu sāpes, bet jau pēc nākamajām reizēm tā vairāk ir kā relaksācija. Masažierim ir infrasarkanā lampa, kas uzsilda muskuļus, un līdz ar to pastiprinās toksīnu un šlakvielu ātrāka izvadīšana no organisma

Lai sasniegtu rezultātu, iesakām, klientiem iziet 12 reižu masāžu kursu, ik pārdienas. Piedāvājam iegādāties gan 12, gan arī sešu reižu abonementu. Viena reize maksās 10 eiro, savukārt abonements 12 reizēm – 96 eiro, sešām reizēm – 54 eiro. Turklāt, iegādājoties abonementu 12 masāžas reizēm, bezmaksas būs 13. masāža. Pieejamas arī dāvanu kartes, stāsta salona vadītāja Zane Kalniņa.

Limfodrenāžas masāžai nav vecuma un dzimuma ierobežojuma, tomēr cilvēkiem ir jāseko līdzi savam veselības stāvoklim un pašsajūtai. Ja ir izteikta vēnu varikoze, vai paaugstināts asinsspiediens, tad ir jākonsultējas ar savu ģimenes ārstu, vai šāda procedūra ir ieteicama.

Galvenais šīs masāžas laikā daudz dzert ūdeni un visas sliktās vielas – toksīni, šlakvielas izvadīsies ārā. Līdz ar to var sasniegt lieliskus rezultātus. Pirms masāžas nevajadzētu ieturēt treknu maltīti, bet gan izdzert vismaz puslitru ūdens. Pēc masāžas vajadzētu vismaz pusstundu pakustēties, lai strauji neapstātos limfātiskā sistēma un arī stundu pēc tam atturēties no ēšanas.

Pirmā nodarbība līdz 1. maijam ir bez maksas. Kad ir izlemts turpināt izmantot šo pakalpojumu, speciāliste veiks visus pierakstus – klienta apkārtmēru, svaru, noteiks ķermeņa masas un kaulu masas indeksu. Pēc sestās apmeklējuma reizes tiek veikti atkārtoti mērījumi, lai sekotu dinamikai.

Pierakstīties uz limfodrenāžas masāžu, kā arī uzdot neskaidros un interesējošos jautājumus, var zvanot pa tālruni 27817817. Tāpat portālā draugiem.lv Estētikas Studijas mājas lapā var uzdot interesējošos jautājumus, kā arī noskaidrot sev ērtāko masāžas veikšanas laiku.

Salona darba laiks ir katru darba dienu no pulksten 9 līdz 19, pārtraukums – no pulksten 13 līdz 14. Sestdienās – no pulksten 10 līdz 15.

Jāpiebilst, ka jau tuvākajā laikā salonā būs pieejams arī kosmetologa kabinets.

“Estētikas Studija” atrodas Viesītes ielā 49-78 (blakus t/c "Aura"), Jēkabpilī. Tālr.: 27817817. Vairāk informācijas meklējiet internetā: http://www.estetikas-studija.lv

Atstājiet komentāru