2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Jēkabpilī jaunās telpās darbu sācis pircēju iecienītais apavu veikals “100 jūdzes”(FOTO)

Jēkabpilī, jaunās telpās - Draudzības alejā 20, no aprīļa darbu sācis pircēju iecienītais apavu veikals “100 jūdzes”. Iepriekš tas atradās Brīvības ielā bijušā universālveikala telpās.

“Jēkabpilī strādājam jau astoņus gadus un šajā laikā veikals Brīvības ielā bija izaudzis, attīstījies, paplašinājis sortimentu, bet telpas, kurā tas atradās nebija mainījušās līdzi laikam, tāpēc nācās meklēt citas, mūsdienu prasībām atbilstošas,” saka “100 jūdzes” pārstāvis Renārs Strazdiņš.

Viņš uzsver, ka “100 jūdzes” mērķis un galvenais trumpis, kāpēc pircējam nākt tieši uz šo apavu veikalu, ir dot iespēju klientiem iegādāties apavus par pieņemamu cenu. Nav noslēpums, ka pazīstamu zīmolu sporta apavi ir dārgi un ne visi tos var atļauties. “100 jūdzes” piedāvā gan zināmu, gan mazāk pazīstamu zīmolu apavus par pircējam draudzīgu cenu.

Veikalam Draudzības alejā ir daudz priekšrocību, salīdzinot ar tā iepriekšējo atrašanās vietu. Šeit telpas ir daudz plašākas, gaišākas, klientu ērtībām ir auto stāvvieta, tāpat arī svarīgi, ka veikals atrodas pirmajā stāvā un ir ērti pieejams gan jaunajām māmiņām ar mazuļu ratiņiem, gan personām invalīdu ratiņkrēslos. 

Renārs Strazdiņš stāsta, ka “100 jūdzes” piedāvā apavus plašā sortimentā - visām dzīves situācijām un visu vecumu pircējiem. Te sev vajadzīgo atradīs gan mazuļi, kas tikai sper pirmos solīšus, gan bērnudārza vecuma bērni, gan skolēni, jaunieši, pieaugušie – darbam, atpūtai, ballei un sportam, kā arī seniori. Šeit var iegādāties pat jātnieku zābakus, skrituļslidas vai golfa apavus. Pārdošanā ir apavi visiem gadalaikiem. Tāpat arī veikalā var nopirkt citas preces – apavu kopšanas līdzekļus, saulesbrilles un rokas somiņas.

Jau gadu pircēju ērtībām ir atvērts internetveikals www.100judzes.lv, lai tie, kuriem nepatīk iet uz veikalu var iepirkties nesteidzoties mājās un ar bezmaksas piegādi saņemt izvēlēto preci. Šis pakalpojums pandēmijas laikā ieguvis pircēju atsaucību un joprojām, kad ierobežojumi beigušies, liela daļa pircēju izmanto iespēju iegādāties sev nepieciešamo attālināti. Internetveikals nodrošina arī iespēju preci atgriezt vai apmainīt, ja izvēlētie apavi neder.

Veikali “100 jūdzes” Latvijas tirgū ir zināms zīmols jau desmit gadus. Tie atvērti Jēkabpilī, Aizkrauklē, Bauskā, Cēsīs, Valmierā un Rēzeknē.

Veikals “100 jūdzes” Jēkabpilī, Draudzības alejā 20 ir atvērts katru darba dienu no pulksten 9.00-18.00, sestdienās no pulksten 9.00 – 14.00, Svētdienās slēgts.

Foto: Atis caune-Zalāns

Atstājiet komentāru