2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Latvijas tiešsaistes spēļu strauji aug, kamēr klātienes laimētavu skaits samazinās

Latvijas tiešsaistes spēļu strauji aug, kamēr klātienes laimētavu skaits samazinās


Azartspēles Latvijā jau vairākus gadu desmitus bijušas iecienīts izklaides veids. Iesākumā šīs industrijas cienītāji kazino apmeklēja klātienē, taču, gadiem ejot, viņiem pavērās daudz plašāka un izdevīgāka iespēja – spēlēt spēles internetā. Kurš gan nepiekritīs: ir radīti izcili apstākļi, lai ikviens cilvēks varētu spēlēt spēles vai likt likmes uz sava iecienītā sporta veida, neizejot no mājas vai atrodoties ceļā. Tieši šī iemesla dēļ azatspēļu spēlēšana kļūst arvien populārāka, kamēr klātienes laimētavu skaits strauji samazinās, jo pieprasījums pēc tām kļūst arvien mazāks.

Pie mūsu durvīm jau klauvē Pasaules čempionāts hokejā, kas norisināsies no 13. maija līdz 29. maijam divās Somijas pilsētās – Helsinkos un Tamperē.  Helsinkos spēles varēs redzēt un just līdzi Hartwall arenā, bet Tamperē – Nokia arenā.

Kā apgalvo aviokompānija “airBaltic”, tad ir novērota arī pastiprināta interese lidojumiem uz Tamperi Pasaules čempionāta laikā. Šī interese nāk gan no Latvijas, gan citu valstu hokeja faniem. Lai nodrošinātu saviem klientiem ērtu un ātru iespēju iegādāties biļetes sev piemērotākajā laikā, “airBaltic” palaidīs lidojumus no Rīgas uz Tamperi sešas reizes nedēļā.
Arī Latvijas izlase piedalīsies pasaules meistarsacīkstēs B grupā Tamperē. Mūsu komanda krustos nūjas ar šādām valstīm: Somiju, ASV, Čehiju, Zviedriju, Norvēģiju, Lielbritāniju un Austriju.

Savukārt A grupā Helsinkos spēlēs Kanāda, Vācija, Šveice, Slovākija, Dānija, Kazahstāna, Itālija un Francija. Internetā joprojām ir iespēja iegādāties ne tikai aviobiļetes uz šo grandiozo sporta pasaules pasākumu, bet arī biļetes uz pašām spēlēm. Taču, ja kādu iemeslu dēļ jūs nevarat Pasaules čempionātu hokejā apmeklēt klātienē, tad ir lieliski citi piedāvājumi. Proti, ir ļoti daudzas tiešsaistes vietnes, kurās tiešraidē varēsiet visas spēles ne tikai vērot, bet arī likt likmes uz tām! Iegūstiet neaizmirstamu pieredzi, skatoties Pasaules čempionāta spēles ne tikai klātienē, bet arī sēžot mājās uz dīvāna, savā darba vietā vai kādā sporta bārā!

Turklāt jūs varat veikt ilgtermiņa likmes jau tagad, tā apliecinot savas tālredzības spējas pat pirms Pasaules čempiontāts vispār vēl sācies. Taču vairumā vietņu centrālie notikumi tomēr ir saistīti ar tiešraides likmēm. Tāpēc iesakām jebkurā vietnē vispirms atrast sadaļu “Tiešraides”, lai tajā prognozētu uzvarētāju, spēles rezultātu vai arī citus specifiskus spēles elementus. Ikvienā spēlē būs iespēja veikt pat vairāk nekā 20 dažādas likmes. Kā, piemēram, likt likmes uz spēles uzvarētāju, vārtu starpības likmes, handikapa likmes, vārtu skaitu likmes, periodu likmes un vēl daudzas citas.
Ja jūs labi orientējaties čempionāta spēlētāju biogrāfijās vai klubu statistikā, tad mēs iesakām jums izmēģināt likt īpašās hokeja Pasaules čempionāta likmes. Kādas tās ir? Tās ir likmes par atsevišķu spēlētāju statistiku un izlašu sākumsastāviem. Jums ir iespēja prognozēt, kuri spēlētāji nākamajā spēlē gūs vienu, divus vai trīs vārtus un rezultativitātes punktus. 

Uzmanību! Azartspēles var izraisīt atkarību! Iepazīsties ar noteikumiem un spēlē atbildīgi. Jūs varat pašatteikties no spēlēm sevi iekļaujot Pašatteikušos Personu Reģistrā, noklikšķinot šeit.

Bet jāpiemin, ka Latvijā ir ne tikai daudz hokeja fanu, bet arī izcili spēlētāji. Kā vienu no tiem varam minēt Miku Indraši, kurš savu karjeru sāka 2005. gadā Liepājā komandā “Metalurgs” un, gadiem ejot, ir sevi parādījis kā izcilu spēlētāju. 2021. gadā viņš pievienojās Maskavas apgabala hokeja līgas klubam “Vitjazj”. Bet, kā pavisam nesen atklājis M. Indraša aģents Aleksandrs Černihs, tad šobrīd vienīgā iespēja hokejistam ir spēlēt Eiropā. Atsaucoties uz to, kas šobrīd notiek visas pasaules acu priekšā starp Krieviju un Ukrainu, arī M. Indrašim tika aizliegts strādāt Krievijā. Viņš šo aizliegumu ir respektējis. Taču pirms tam šajā sezonā viņš ir paspējis uzspēlēt trīs komandās  - kā uzbrucējs ir pārstāvējis Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubus Maskavas apgabala “Vitjaz” un Vladivostokas “Admiral”. Savukārt sezonu noslēdza Šveices augstākās hokeja līgas (NL) vienībā “Biel-Bienne”.