2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpilī durvis ver jauna vietējā autoskola – “HERCOGS”

Jēkabpilī durvis ver jauna vietējā autoskola – “HERCOGS”

Jēkabpilī no šīs nedēļas darbu sākusi jauna vietējā autoskola – HERCOGS, kur iespējams iegūt B, C, CE un D autovadītāja kategoriju.

"Autoskola HERCOGS ir Jēkabpils autoskola, tā atrodas pašā pilsētas sirdī – blakus Jēkabpils Vēstures muzeja Brīvdabas nodaļai “Sēļu sēta” Dambja ielā 10. HERCOGA klusā misija ir darīt pasauli labāku, tāpēc mums ir svarīgi, lai ikvienam kursantam izdodas kļūt par zinošu un drošu satiksmes dalībnieku,” saka autoskolas vadītāja Inga Ranceva.

Viņa norāda, ka autoskolas mācību programmas ir paredzētas topošajiem un esošajiem auto vadītājiem, HERCOGA kursantiem un jaunpienācējiem no citām autoskolām, kā arī tiek piedāvāts veikt apmācības vispārizglītojošajās skolās par ceļu satiksmes drošību. Autoskolai metodika ir izstrādāta atbilstoši dažādu vecumposmu īpatnībām, pieredzei un galvenokārt uztveres spējām. Mācības tiek pasniegtas vizuāli un audiāli, mācību materiāli tiek regulāri un sistemātiski pilnveidoti un atjaunoti.

Autoskolā HERCOGS mācību teorētisko daļu iespējams apgūt gan klātienē, gan attālināti. Jāpiebilst, ka tiem topošajiem autovadītājiem, kuri izvēlas apgūt teoriju attālināti, saskaņā ar valstī esošo likumdošanu, trīs nodarbības jāpiedalās klātienē. Autoskolā ir iespēja iegūt arī pirmās palīdzības apliecību un šo kursu te var nokārtot ikviens – gan HERCOGS audzēkņi, gan tie, kas mācās citās autoskolās, kā arī profesiju pārstāvji, kuriem darbā nepieciešama šāda apliecība.
Inga Ranceva uzsver, ka autoskolā HERCOGS šobrīd apmācību veic profesionāli un pieredzējuši pasniedzēji un instruktori, tā ir atvērta arī citiem topošajiem profesionāļiem.

“Mums rūp ētiska un godprātīga attieksme pret autoskolas instruktoriem un pasniedzējiem, kursantiem un sadarbības partneriem, jo mēs ticam, ka gribot negribot pastāv princips – apmierināts kursants ir apmierināti mācību spēki,” uzskata Inga Ranceva.
Viņa uzsver, ka autoskola rūpējas arī par topošo autovadītāju komfortu mācību laikā. Tā kā mācības norit darbdienu vakaros, kad kursantiem aiz muguras ir aktīva darba diena, lai tie spētu saglabāt možumu arī autoskolas lekcijās, tiek piedāvāti bez maksas silti dzērieni – kafija un tēja.

Autoskola HERCOGS piedāvā arī atlaides atsevišķām iedzīvotāju grupām, piemēram, Latvijas goda ģimenēm, jo, kā uzsver Inga Ranceva, skolas īpašnieku misija ir darīt pasauli labāku dodot.

Pieteikties mācībām autoskolā HERCOGS var zvanot: 25 710 071 
vai rakstot e-pastā: info@autoskolahercogs.lv,
kā arī autoskolas profilā sociālajā vietnē Facebook un 
autoskolas mājaslapā – www.autoskolahercogs.lv.
B kategorijas kursi 3. oktobrī pl. 18.00, teorija 60 €.
B e-mācības (online) 28. septembrī pl. 18.00, teorija 60 €.
C kategorijas kursi 4. oktobrī pl. 18.00, teorija 80 €.
Pirmā medicīniskā palīdzība (arī citu autoskolu kursantiem) 50 €.

Bez slēptām papildus izmaksām!

Komentāri (0-2/2)

  • mamma ZuZe
    18.09.2022 11:23
    he pilna Jēkabpils ar auto skolām, bet kā neviens nejēdz braukt tā nejēdz. Katru dienu avārija avārijas galā :D
  • Ieva
    16.09.2022 12:40
    Lai izdodas!

Atstājiet komentāru