2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Krustpils un Leimaņu pagastā satiksmes negadījumos bojāti transporta līdzekļi, Jēkabpilī un Viesītē – pieķerti braucam dzērumā

Krustpils un Leimaņu pagastā satiksmes negadījumos bojāti transporta līdzekļi, Jēkabpilī un Viesītē – pieķerti braucam dzērumā

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 15 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 11 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 3 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu un viens par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Kā liecina sākotnējā informācija, 17. jūnijā Jēkabpils novada Krustpils pagastā vīrietis vadīja transportlīdzekli „Opel Movano” un neievēroja drošu distanci, izraisot sadursmi ar priekšā stāvošo automašīnu „BMW 320”, kas trieciena rezultātā uzbrauca tai priekšā esošajai automašīnai „Škoda Kodiaq”. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 18. jūnijā Jēkabpils novadā Viesītes apkārtnē uz autoceļa Skosas – Dzērves vīrietis vadīja velosipēdu, būdams 2,12 promiļu reibumā. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process un vīrietim piemērots naudas sods 170 eiro. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 18. jūnijā Jēkabpils novada Leimaņu pagastā jaunietis vadīja automašīnu „Audi A4” un neievēroja ceļazīmes „Dodiet ceļu” prasības, kā rezultātā automašīnas „Mercedes-Benz 320” vadītājs, cenšoties izvairīties no sadursmes, nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvī, bojājot transportlīdzekli. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 20. jūnijā Jēkabpilī, Kļavu ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Audi A4 Avant”, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatētas 0,88 promiles. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process un vīrietim apturētas transportlīdzekļa vadīšanas tiesības.

Atstājiet komentāru