2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

No 16. maija gaidāmas izmaiņas maršrutā Jēkabpils–Pļaviņas–Madona un Rīga–Jēkabpils

No 16. maija gaidāmas izmaiņas maršrutā Jēkabpils–Pļaviņas–Madona un Rīga–Jēkabpils

Pasažieru ērtībām, kuri no Madonas vēlas doties uz Rīgu, pārsēžoties pieturā Pļaviņas, no 2022. gada 16. maija tiks veiktas izmaiņas maršrutā Jēkabpils–Pļaviņas–Madona. Tāpat, nodrošinot iedzīvotājiem iespēju nokļūt no Kokneses Rīteros, maršruta Rīga–Jēkabpils reisā, kas Rīgas starptautiskajā autoostā darbadienās tiek uzsākts plkst.17.05, tiks iekļauta pietura Rīteri — informē Lilita Pelčere, valsts SIA “Autotransporta direkcija” sabiedrisko attiecību speciāliste. 

Maršruta Jēkabpils–Pļaviņas–Madona autobuss turpmāk no Jēkabpils autoostas katru dienu izbrauks plkst.11.05 un no Madonas autoostas – plkst.13.05 (līdz šim izbrauca attiecīgi plkst.11.10 un 13.15). Pļaviņās autobuss, kas brauc no Madonas, apstāsies plkst.14.07.
Autotransporta direkcija aicina iedzīvotājus izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus un paņemt biļeti par savu braucienu, atgādinot, ka statistiku par reisa pieprasījumu veido pasažieriem izsniegtais biļešu skaits. Par konstatētiem biļešu tirdzniecības pārkāpumiem pasažieri var ziņot mūsu kontrolieriem jebkurā diennakts laikā, sūtot īsziņu vai zvanot pa tālruni 27776621.

Avots; Autotransporta direkcija

Atstājiet komentāru