2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Piektdien Jēkabpilī norisināsies akcija “Dzīvo vesels” (FOTO)(PAPILDINĀTS AR FOTO)

Piektdien, 9.decembrī, Jēkabpils novada pašvaldības aģentūrā “Jaunāmuiža” norisināsies akcija “Dzīvo vesels”. Par tās norisi 8.decembrī preses konferencē informēja akcijas organizators traumatologs-ortopēds Kaspars Ūdris, Jēkabpils reģionālās slimnīcas valdes loceklis Kaspars Čanders un Jēkabpils novada pašvaldības priekšsēdētājs Raivis Ragainis. Preses konferenci vadīja sabiedrisko attiecību speciāliste Lāsma Vindule.

“Šogad labdarības akcijai “Dzīvo vesels” ir izvēlēts cits formāts, jo dažādi notikumi radīja sarežģījumus ārzemju kolēģu piesaistē akcijai, kā tas bija citus gadus. Taču tāpat likās svarīgi palīdzēt cilvēkiem un nezaudēt iesākto akcijas tradīciju, tādēļ tika rasts jauns formāts, kādā sniegt palīdzību novada iedzīvotājiem,” uzsvēra dr.K.Ūdris. 

Šogad akcijā trīs traumatologi – Kaspars Ūdris, Dmitrijs Kirejevs un Aldis Šperliņš – 60 pansionāta “Jaunāmuiža” iemītniekiem sniegs bezmaksas konsultācijas un nepieciešamības gadījumā – blokādes (zemādas injekcijas, kas mazina sāpes locītavā). 

“Liels prieks, ka akcija turpinās un ir rasts risinājums kā to šogad realizēt. Paldies ārstiem un slimnīcas personālam, kas ir iesaistīts akcijā, paldies pansionātam “Jaunāmuiža” par atsaucību un veiksmīgo sadarbību. Paldies pašvaldībai par labdarības akcijas finansēšanu. Prieks, ka labdarības akcijas rezultātā uzlabosies pansionāta iedzīvotāju dzīves kvalitāte. No slimnīcas puses akcijai pienesums būs ārstniecības līdzekļi,” saka Jēkabpils reģionālās slimnīcas valdes loceklis Kaspars Čanders.

“Jēkabpils novada pašvaldība jau gada sākumā budžetā apredzēja finansējumu gandrīz 10 000 eiro labdarības akcijai “Dzīvo vesels”. Tā kā akcija norisināsies vienu dienu, tad paredzams, ka tiks iztērēta tikai daļa šī finansējuma. Jāuzsver, ka pansionātā dzīvo lielākoties tieši Jēkabpils novada iedzīvotāji. Pansionāta klientiem šī akcija būs ļoti noderīga un vajadzīga,” uzsvēra Jēkabpils novada pašvaldības vadītājs Raivis Ragainis. 

Foto: Jēkabpils novads/Facebook Jānis Lācis

Atstājiet komentāru