2024.gada 6. maijs

Didzis, Gaidis

Iepirkums nav noslēdzies, puķes jau sastādītas (FOTO)

Iepirkums nav noslēdzies, puķes jau sastādītas (FOTO)

Jēkabpils pilsētas pašvaldības mājaslapā ir izsludināts iepirkums “Puķu dobju ierīkošana un kopšana Jēkabpils pilsētā 2017.gadā” un uzņēmēji uz šo darbu veikšanu var pieteikties un pretendēt no 10.aprīļa līdz 24.aprīlim. Iepirkums vēl nav noslēdzies, taču puķu stādījumi pilsētā jau veikti 6.-7.aprīli.

Pavasara puķes iestādītas mākslīgajās dobēs iepretim Jēkabpils domei, kā arī Vecpilsētas laukumā un Brīvības ielā ielā pie Tūrisma informācijas centra, kā arī Siena laukumā.

Jēkabpils domes izpilddirektoram Guntaram Gogulim preses konferencē jautājām, kas veica darbus pirms iepirkuma noslēgšanās. Vai varbūt pašvaldībai jau iepriekš ir zināms, kas iepirkuma konkursā par puķu dobju ierīkošanu un kopšanu uzvarēs un darbi pretendentam pasūtīti jau laikus. Guntars Gogulis apgalvoja, ka pašvaldībai, protams, nav laikus nedz zināms, nedz arī izlemts, kas konkursā uzvarēs. Tas kļūs zināms pēc iepirkuma konkursa noslēgšanās. Savukārt puķes vairākās dobēs iestādītas, pamatojoties uz atsevišķu vienreizēju iepirkumu, ko veica pašvaldība, lai pilsēta būtu izdaiļota, sagaidot Jēkabpils Agrobiznesa koledžas 90.gadu jubileju.

Jēkabpils pilsētas pašvaldības ainavu tehniķe Mārīte Breimane informē, ziedus stādīja SIA “Sedumi” un tas Jēkabpils pilsētas pašvaldībai izmaksāja 1424,92 eiro ar PVN. Apmaksa veikta no pašvaldības budžeta.

Guntars Gogulis sarunā ar masu medijiem piebilda, ka nav izslēgts, ka SIA “Sedumi” uzvarēs arī iepirkumā par puķu dobju ierīkošanu un kopšanu Jēkabpils pilsētā 2017.gadā, taču, ja tā būs nav nekāda pamata domāt, ka pasvaldībai jau laikus, pirms iepirkuma konkurss noslēdzies, zināms, kas konkursā uzvarēs.

 

Komentāri (0-4/4)

  • Mans viedoklis
    02.07.2018 18:34
    Es arī uzskatu ka iepirkumi jāatdod citu pilsētu firmām! Lai pelna svešie un mums pilsētā ir mazāk darbavietu! Citādi pēdējā laikā izbraucēju skaits no valsts ir nedaudz samazinājiem - un sanāk ka līdz valsts simtgadei visus nepagūs trimdā izsūtīt!
    "sarcasm"
  • ārprats
    02.07.2018 18:34
    A kur tik dārgi izmaksāja dažas dobes? Sedumos šogad puķes ir lētas. Atraitnītes pa 60 centiem. Un kur te salasījies pusotra tūkstoša? Tauta, taisiet puķudobēm inventarizāciju! Tas nav grūti, vien dažas dobes.
  • PAMATS
    02.07.2018 18:34
    Jūs tā nedomājiet,jo nav nekāda pamata tā domāt,teica Gogulis
  • puķe
    02.07.2018 18:34
    Protams,ka neviens nezin,kas uzvarēs konkursā,,SEDUMI,,

Atstājiet komentāru