2024.gada 7. maijs

Henriete, Henrijs, Jete

Jēkabpils pilsēta tiks pārstāvēta izstādē „Uzņēmēju dienas Zemgalē”

Jēkabpils pilsēta tiks pārstāvēta izstādē „Uzņēmēju dienas Zemgalē”

28. un 29. aprīlī Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā, notiks reģionālā uzņēmējdarbības izstāde „Uzņēmēju dienas Zemgalē 2017”, ko organizē Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) sadarbībā ar Jelgavu un Jelgavas Ražotāju un tirgotāju asociāciju.

Šogad izstādes ietvaros plānoti vairāk nekā 200 dalībnieki, kuri rādīs savu produkciju un pakalpojumu klāstu, lai iepriecinātu aptuveni 10 000 apmeklētāju no visas Zemgales.

Kā ierasts, “Uzņēmēju dienu Zemgalē” ietvaros tiks rīkots biznesa iespēju forums, kas notiks 28.aprīlī sadarbībā ar ALTUM. Šogad uzņēmēji, eksperti, valsts un pašvaldību amatpersonas runās par uzņēmējdarbības vides attīstību reģionā, eksporta veicināšanas iespējām un citiem aktuāliem tematiem. Interesenti tiek aicināti reģistrēties foruma apmeklējumam ŠEIT.  Vietu skaits ir ierobežots.

Sestdien apmeklētājus priecēs kultūras programma, kuras ietvaros notiks dažādas zīmola “Latvijas Labums” aktivitātes.

Pateicoties reģiona pašvaldību aktīvai iesaistei un savu uzņēmēju atbalstīšanai, ar katru gadu pieaug dalībnieku daudzveidība un dažādu novadu pārstāvniecība. Pagājušajā gadā ar pašvaldību atbalstu tika izveidoti 11 pilsētu un novadu uzņēmēju kopstendi, kas iezīmēja katrai pilsētai un novadam raksturīgos ražojumus un piedāvājumu.

Nu jau trešo gadu pēc kārtas pasākumā vienotā stendā tiks pārstāvēta arī Jēkabpils pilsēta. Savu produkciju prezentēs tādi uzņēmēji kā SIA “MK dizains”, SIA “Sedumi”, SIA “Viola Stils”, SIA “V-print”, kā arī Jēkabpils uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies vairāk nekā trīsdesmit Jēkabpils uzņēmēji. Savukārt Jēkabpils tūrisma informācijas centrs nodrošinās informāciju par apskates objektiem pilsētā, kā arī tūrisma pakalpojumu sniedzējiem vienotajā Zemgales tūrisma stendā.

Informāciju sagatavoja:
Laura Afanasjeva
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece

Atstājiet komentāru