2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Zināms, cik SIA "Jēkabpils siltums" klientiem jāmaksā par saņemto siltumenerģiju janvārī(TABULA)

Zināms, cik SIA "Jēkabpils siltums" klientiem jāmaksā par saņemto siltumenerģiju janvārī(TABULA)

SIA “Jēkabpils siltums” publiskojis informāciju par apkures izmaksām decembrī. Vienas megavatstundas siltumenerģijas cena bijusi bez PVN 65,52 eiro, savukārt vidēji viens apkures kvadrātmetrs izmaksājis 1,77 eiro, kas ir par 0,10 eiro vairāk kā vidēji decembrī. Jau ziņots, ka SIA “Jēkabpils siltums” janvārī paaugstināja tarifu par 20 %. 

Visdārgāk apkure janvārī izmaksājusi mājas Brīvības 2g/1 iemītnieki – 3,43 ero par kvadrātmetru bez PVN, kas ir par 0,73 eiro vairāk, kā decembrī. Dārgāk kā vidēji par kvadrātmetru jāmaksā arī mājas Dārzu ielā 1 iemītniekiem – 2,60 eiro par apkures kvadrātmetru bez PVN, taču tas ir mazliet lētāk nekā bija decembrī, kad šīs mājas iemītnieki maksāja – 2,69 eiro par apkures kvadrātmetru. Dārgāk kā vidēji jāmaksā arī mājas Brīvības 286v iemītniekiem – 2,59 eiro par apkures kvadrātmetru, kas ir par 0,51 eiro vairāk kā decembrī.
Tikmēr vismazākie rēķini par apkuri bijuši jāmaksā mājas Nameja ielā 32 – 1,23 eiro par apkures kvadrātmetru, kas ir par 0,06 eiro vairā kā decembrī. Mazāk kā vidēji par saņemto siltumenerģiju janvārī jāmaksā arī mājas Viestura ielā 14b iemītniekiem – 1,33 eiro, kas ir par 0,05 eiro vairāk kā bija decembrī un Zemgales 7 mājas iemītniekiem – 1,36 eiro par apkures kvadrātmetru bez PVN, kas ir par 0,05 eiro vairāk kā decembrī.  

Plašāk par to, cik katrā mājā, kurai apkuri nodrošina SIA “Jēkabpils siltums” izmaksājis apkures kvadrātmetrs janvārī, skatieties  SIA “Jēkabpils siltums” sagatavotajā tabulā.






Atstājiet komentāru