2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Vokālais ansamblis “Vakarvējš” svin dzimšanas dienu

Vokālais ansamblis “Vakarvējš” svin dzimšanas dienu

19. martā plkst. 17.00 Krustpils kultūras nama jauktais vokālais ansamblis “Vakarvējš” aicina uz savu piecu gadu jubilejas koncertu. Šajā dienā dziedātāji Elita Briška, Aija Straume, Ilona Švābe, Iveta Martinova, Ilze Bičevska, Sandis Kangro, Artūrs Akmens un Jānis Sproģis ciemos gaida ne tikai draugus – līdzīgi domājošos pašdarbības kolektīvus no tālienes un tuvienes –, bet arī ikvienu, kam patīk dziesma.

Jubilejas koncertā dzirdēsiet daļu no mūsu jaunākā un senākā repertuāra, tajā skaitā mūsu vadītājas Ilzes Samules, kā arī mūzikas skolotājas un komponistes Skaidrītes Pugačas dziesmas, un, protams, baudīsiet mūsu ciemiņu kolektīvu uzstāšanos.

Pie mums viesosies sieviešu vokālais ansamblis “Mežaroze” no Sunākstes, jauktais vokālais ansamblis “Savādi gan!” no Vārkavas, Vijciema sieviešu vokālais ansamblis, Valkas pagasta jauktais vokālais ansamblis, dziedošie vīri no Limbažiem, jauktais vokālais ansamblis “Naktsputni” no Lubānas, un, protams, mūsu labie draugi tepat no Krustpils kultūras nama – senioru deju kopa “Krustpilietis” un gandrīz tikpat tuvi kaimiņi – Krustpils pagasta jauktais vokālais ansamblis “Krustpilieši”.

Kopā ar mums uz skatuves kāps arī bērnu popgrupas “Ding – Dong” un “Pelītes”, kā arī viesiem par prieku spēlēs kapela “Kreicburgas ziķeri”.

Pasākums bez ieejas maksas

Uz patīkamu tikšanos,
Ilze Samule

Atstājiet komentāru