2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Krustpils pils aicina uz pasākumu "Leģendu nakts"

Krustpils pils aicina uz pasākumu "Leģendu nakts"

29. oktobrī jau vienpadsmito reizi notiks tradicionālais Latvijas piļu un muižu asociācijas organizētais pasākums “Leģendu nakts”, kura laikā interesentus aicinās pilis un muižas visā Latvijā.

Arī Krustpils pilī plkst. 19.00 gaidīti tie kam patīk pastaigas sveču gaismā. Te satiksiet vairākus pils iemītniekus, kas dalīsies stāstos par interesantiem notikumiem dažādos laika posmos. Stāstos par lielīgo baronu Korfu, kura cūkas noskrējušas zirgus, par tūļīgo baronesi, kura nekad nav spējusi sapucēties laicīgi, par spokiem, kas vēl līdz šai dienai klīst pa Krustpils pils zālēm un gaiteņiem, un daudzus citus. Šajā vakarā pils viesiem būs arī iespēja vēl pēdējo reizi apskatīt ceļojošo izstādi “Retumu kabineti. Kaislības Eiropā 16.-21.gs.”, pirms tā dodas tālāk.

Dalības maksa ieejas biļete Krustpils pilī (pieaugušajiem - 5 €, skolēniek, studentiem, pensionāriem - 3 , pirmsskolas vecuma bērniem - bez maksas).

Foto: jekabpils.lv

Komentāri (0-1/1)

  • ES
    27.10.2022 13:21
    Naktī ir jāguļ, nevis jāvazājas pa muzejiem un pilīm. Tikai bandīti, laupītāji un slikti cilvēki naktīs dara savus netīros darbus. Tāpēc valsts ir pakaļā, ka pat Saeima strādā naktī. Naktī ir jāguļ.

Atstājiet komentāru