2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Mums raksta: Jēkabpils Mežaparka Ķiršu dārzā vandaļi kārtējo reizi salauzuši kociņu atbalstus

Ar Radio1.lv sazinājās jēkabpiliete S., kas raksta: “Kam traucē Mežaparka ķiršu dārza mietiņi pie ķiršiem? Ķirši jau tagad skaistos pumpuros.” Jāpiebilst, ka vandaļi Mežaparka Ķiršu dārzā uzdarbojas regulāri.

Radio1.lv notikušo lūdza komentēt Jēkabpils novada pašvaldības Attīstības pārvaldes Infrastruktūras apsaimniekošanas nodaļas vadītājam Aināram Skromānam.

“Žēl, ka kāds savu enerģiju tērē šādiem darbiem. Tuvākajās dienās sakārtosim,”solīja Ainārs Skromāns.

Jautāts kādi darbi šogad plānoti veikt Mežaparkā, varbūt taps kāds jauns vides objekts, Ainārs Skromāns sacīja, ka “šogad Mežaparkā neplānojam jaunu vides objektu, bet koncentresimies uz esošās infrastruktūras sakārtošanu, kā piemēram tiks mainīti vecie trenažieri, kas ir nokalpojuši savu laiku.”

Viņš piebilda, ka šonedēļ plānota sapulce par Mežaparka darbiem un mērķiem uz šo gadu, tad arī konkrētāk tiks nolemts, kādus darbus veiks. Vēlmju un ideju esot daudz, bet diemžēl finanšu līdzekļu ne tik daudz, lai to visu realizētu.

Aculiecinieces foto

Komentāri (0-2/2)

  • Bebrs
    04.04.2024 09:59
    Kurš vispār atbild par apstādījumiem Jēkabpilī? Bebru mikrorajons atjaunots, tur arī kokiem šādi mieti salikti apkārt, bet daži labi jau ar pāris gadus sagāzušies, fiksējošās virves ieaugušas kokiem mizā.. Krūmi kā laukmalē - atsevišķas mājas sākušas tos krūmus cirpt, bet vai dara pareizi.
    Piemēram, uz Rīgas ielas pirms kāda mirkļa SIA Arborists skaisti izkopa kociņus un tos mietus ar mainīja.
  • Ferdinands
    03.04.2024 21:10
    Objekts Čiekurs no mežaparka pazuda jau 2-3 gadus atpakaļ. Vandāļi to bija sabojājuši. Tagad tā vietā tikai dobīte. Vai būs atpakaļ?

Atstājiet komentāru