2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Tikšanās ar uzņēmējiem

Tikšanās ar uzņēmējiem

Ceturtdien, 9. maijā, Pļaviņu kultūras centra mazajā zālē notika Pļaviņu novada domes organizētā tikšanās ar novada uzņēmējiem. Uzrunu sanākušajiem Pļaviņu novada uzņēmējiem teica Pļaviņu novada domes priekšsēdētāja Gunta Žilde, uzsverot aktīvas uzņēmējdarbības lomu novada attīstībā un iepazīstināja ar domes paveikto, izstrādājot saistošos noteikumus, kas paredz atlaides uzņēmējiem reklāmas izvietošanai novadā, nekustāmā īpašuma nodokļa atlaides, dažādu fondu piesaistes iespējas un darbu pie novada ilgtspējīgas attīstības stratēģijas līdz 2035. gadam.
Novada uzņēmējus uzrunāja un ar Tūrisma informācijas centra prezentācijas materiāliem iepazīstināja Pļaviņu novada tūrisma informācijas centra vadītāja Vita Jesere – Hveckoviča. Viņa aicināja novada uzņēmējus sagatavot informāciju par iespējām saņemt pakalpojumus novadā, ko iekļaut tūrisma informācijas centra prezentācijas un reklāmas materiālos par Pļaviņu novadu. Šo materiālu aprite notiek starp tūrisma informācijas centriem, tiek izvietota Pļaviņu TIC un prezentēta pasākumos - šogad tā bija izstāde Balttour.
Priekšsēdētāja Gunta Žilde nolasīja Valsts Ieņēmumu dienesta atsūtīto sarakstu ar Pļaviņu novada teritorijā reģistrētiem uzņēmumiem, kas visvairāk samaksājuši nodokļus 2012. gadā. Uzņēmējiem novada dome dāvināja foto albūmu „Pļaviņu novads”, pateicoties par ieguldījumu novada ekonomiskajā attīstībā, darba vietu nodrošināšanā un novada budžeta izpildē. Pēcpusdienā turpinājās ar domes amatpersonu un uzņēmēju neformālu dialogu. Novēlam mūsu novada uzņēmējiem panākumus biznesā un sekmēt novada iedzīvotāju labklājību!
 
Informācijas sagatavoja Jānis Penģerots

Atstājiet komentāru