2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Pļaviņu novada domes komisiju atskaite par paveikto 4 gadu periodā

Pļaviņu novada domes komisiju atskaite par paveikto 4 gadu periodā

Trešdien, 15. maijā, Pļaviņu novada kultūras centrā bija sapulcējušies Pļaviņu novada komisiju vadītāji un komisiju locekļi, lai prezentētu paveikto 4 gadu laikā.
 
Ar rezultātiem iepazīstināja klātesošos: Dzīvokļu jautājumu komisija, Dzīvojamo māju un pašvaldības īpašumu privatizācijas komisija, Iepirkumu komisija, Novada zemes komisija, Administratīvo lietu komisija, Jaunatnes lietu konsultatīvā komisija, Dabas un vides aizsardzības komisija, Novada vēlēšanu komisija, Starptautiskā sadarbības komisija un Civilās aizsardzības komisija. Nekavējoties pie niansēm, komisijas raiti prezentēja savu darbību, atskatoties uz paveikto, norādot uz komisijas sastāvu, komisijas sanākšanas biežumu, minot galvenās darbības aktualitātes un problemātiku, to risinājumiem. Prezentācijās tika iekļauti komisiju darbības rezultāti fotogrāfijās, skaitļos un diagrammās.
 
Novada domes priekšsēdētāja Gunta Žilde pateicās komisijām par ieguldīto darbu, katram dāvinot fotogrāmatu „Pļaviņu novads”. Katras komisijas locekļi kopīgi fotografējās. Pēc pasākuma prezentācijām sekoja neformālā daļa – diskusijas un viedokļu apmaiņa par novada attīstību. Pļaviņu novada dome novēl nākamajām komisijām vēl labākus rezultātus un ražīgu darbu novada attīstībā un iedzīvotāju labklājības paaugstinšānā!
 
Informāciju sagatavoja: Jānis Peņģerots

Atstājiet komentāru