2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Uzlabo savu medību pieredzi un atklāj jaunus apvāršņus vērojot dabu ar InfiRay ierīcēm!

Vai zināji, ka laba redzamība ir praktiski neaizvietojama visās jomās? InfiRay Latvija ir oficiālais augstākās kvalitātes termokameru, dienas un nakts iekārtu ražotāju InfiRay izplatītājs Latvijā, piedāvājot inovatīvus un plašus risinājumus dažādām nozarēm.

Ar InfiRay Latvija, tu vari:

• Paaugstināt drošību: Neatkarīgi no tā, vai esi robežsargs, lauksaimnieks, mežstrādnieks vai drošības speciālists, mūsu termiskās un nakts redzes ierīces palīdzēs tev saskatīt to, ko acis nevar. Iegūsti priekšrocības, uztverot apkārtējo vidi gan dienā, gan naktī.

• Pilnveidot medības: Gūsti panākumus medību laukā, ņemot talkā InfiRay ierīces. Mūsu tehnoloģiskie sasniegumi ļauj tev laicīgi pamanīt medījumu jau lielā attālumā un novērot to, nodrošinot pārsteidzošu medību pieredzi.

• Iepazīt dabu jaunā gaismā: Ekskursijas, nakts dzīvnieku migrācijas vērošana, barošanās paradumi vai dabas fenomeni, kļūs vēl aizraujošāki ar InfiRay ierīcēm. Izmantojot mūsu tehnoloģijas, tu spēsi ielūkoties dabas paslēptajās ainavās un atklāt vēl neiepazītus mirkļus.

Uzticies InfiRay, kur to tehnoloģiskais pārākums un inovācijas nodrošina augstas kvalitātes ierīces. To kvalitāti apliecina 3 gadu garantija visām ierīcēm. Saskati pasauli citādāk!

Gaidām ciemos mūsu teltī mednieku festivālā Minhauzens, 4. un 5. augustā Mētrienā, kur varēsi iegādāties InfiRay ierīces ar grandiozām atlaidēm. Tiekamies!

Apmeklē mūsu mājaslapu www.infiray.lv un uzzini vairāk par mūsu produktiem un to pielietojumu. Seko mūsu Facebok un Instagram kontiem.

Komentāri (0-1/1)

  • Mūsu vārds
    25.07.2023 14:38
    Dzīvniekus šauj morālie ņergas, lai paceltu savu pašvērtējumu, šaujot dzīvnieku, kuram nav nekādas iespējas iedot pretī.
    Vīri stājas armijā, ja grib šaut un stājas pretī līdzvērtīgam pretiniekam.

Atstājiet komentāru