2024.gada 6. maijs

Didzis, Gaidis

Jēkabpilī, izsitot logu, iekļūts mājā un izdemolētas visas mantas

Jēkabpilī, izsitot logu, iekļūts mājā un izdemolētas visas mantas

Ar Radio1.lv sazinājās kāda jēkabpiliete, kura bija ievērojusi, ka sestdienas vakarā Jēkabpilī, Jaunās un Viestura ielas krustojumā ilgstoši uzturējās trīs policijas automašīnas un vēlējās noskaidrot, kas bija atgadījies?

Sazinājāmies ar Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciālisti Austrumzemgales iecirkņa jautājumos Rūtu Strautnieci un lūdzām informēt par minēto notikumu. 

Rūta Strautniece informēja, ka sestdien, 30. Septembra vakarā Valsts policijā tika saņemta informācija par to, ka Jēkabpilī  kādas 1969. gadā dzimušas sievietes mājai izsists loga stikls, iekļūts ēkā un izdemolētas namā esošās mantas. Nodarījuma materiālie zaudējumi tiek skaidroti. Par šo nodarījumu uzsākts kriminālprocess.

Rūta Strautniece informēja vēl par diviem zādzīu gadījumiem, kas reģistrēti brīvdienās.

30. septembrī Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Jēkabpilī nozagts kādam 1971. gadā dzimušam vīrietim piederošais velosipēds. Zādzības dēļ radīti materiālie zaudējumi vairāk kā 600 eiro apmērā. Par šo nodarījumu uzsākts kriminālprocess.

1. oktobrī Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Jēkabpilī kāda 1980. gadā dzimusi sieviete konstatējusi, ka izsitot logu iekļūts viņai piederošās telpās no kurām nozagta soma, kurā atradās 600 eiro. Par šo nodarījumu uzsākts kriminālprocess.

Atstājiet komentāru