2024.gada 6. maijs

Didzis, Gaidis

Jēkabpilī, izsitot logu, iekļūst kafejnīcā, izdemolē telpu un nozog naudu

Jēkabpilī, izsitot logu, iekļūst kafejnīcā, izdemolē telpu un nozog naudu

Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Austrumzemgales iecirkņa jautājumos Rūta Strautniece informē, ka izsitot logu, iekļūts kafejnīcā, nozagta automašīnas piekabe un velosipēds.


8. oktobrī īsi pēc pulksten 06.00 Valsts policijā saņemta informācija no kādas iedzīvotājas par to, ka Jēkabpilī ejot garām kādai kafejnīcai dzirdēti stiklu šķindoņai līdzīgi trokšņi. Ierodoties notikuma vietā un pārbaudot šo informāciju, Valsts policijas amatpersonas konstatēja, ka norādītajā vietā ir izsists loga stikls, nenoskaidrotas personas ir iekļuvušas kafejnīcas telpās, izmētājušas tajās esošos priekšmetus, kā arī nozagušas skaidru naudu 30 eiro apmērā. Par šo nodarījumu uzsākts kriminālprocess.

8. oktobrī neilgi pēc pulksten 08.00 Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Jēkabpilī nenoskaidrotas personas nozagušas kādam vīrietim piederošu automašīnas piekabi, kas bija novietota stāvlaukumā. Zādzības dēļ radīti materiālie zaudējumi 1000 eiro apmērā. Par šo nodarījumu uzsākts kriminālprocess.

6. oktobrī Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Jēkabpilī pie kāda tirdzniecības centra nozagts kādam 1963. gadā dzimušam vīrietim piederošais velosipēds. Par šo nodarījumu uzsākts kriminālprocess.

Komentāri (0-2/2)

  • Peksis
    10.10.2023 19:56
    Izlasot pirmo rindkopu, radās iespaids, ka no kafejnīcas ir nozagta piekabe un velosipēds
  • njaaa
    09.10.2023 16:52
    visas zādzibas nav ierakstitas radio1 ! Pilsēta ir drošībā

Atstājiet komentāru