2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Stāsts ar laimīgām beigām: jūrascūciņa atradusies!

Stāsts ar laimīgām beigām: jūrascūciņa atradusies!

Gan ziņu portālā, gan Jēkabpils Radio1 ēterā ziņojām, ka otrdien, 5. februārī Jēkabpilī, autostāvvietā pie veterinārās klīnikas nejauši tika aizmirsta kastīte ar jūrascūciņu.

Sīkākas detaļas nestāstījām, jo mājās mīļo mājdzīvnieku no ārstēšanās procedūrām gaidīja maza, ļoti sabēdājusies meitene. Liels bija prieks, kad šorīt saņēmām ziņu, ka jūrascūciņa ir laimīgi atgriezusies mājās. Kastīti bija ievērojis kāds vīrietis, kurš braucis garām ar automašīnu un apstājies, lai noliktu to drošākā vietā, bet ieraudzījis tajā jūrascūciņu, nolēmis to neatstāt ārā aukstajā laikā.

Dzīvnieciņa saimnieki vēlreiz izsaka sirsnīgu paldies šim vīrietim par iejūtību un atsaucību un ir publicējuši ierakstu savā "Facebook" profilā ar pateicību arī tiem, kas dalījās ar ziņu par pazudušo mājdzīvnieku:

"Ziņu portāls radio1.lv, liels paldies! ❤️ Biju dzirdējusi, ka ir FB spēks, bet tagad pilnīgi noteikti zinu, ka Jēkabpils Radio1 ir tik pat liels spēks! Pateicoties jums, mūsu jūrascūciņa ir atgriezusies mājās! Paldies arī visiem, kas dalījās ar ziņu!"


Ja arī jums kādreiz kaut kas pazūd vai atrodas, Jēkabpils Radio1 un ziņu portāls radio1.lv vienmēr priecāsies palīdzēt! Šādas ziņas publicējam bez maksas. Zvaniet mums pa tālruni: 22320220 vai 26540536.

Atstājiet komentāru