2024.gada 1. maijs

Ziedonis

Jekabpilietis iegūst ceturto vietu Pasaules Tūres posmā "Swiss Open"

Sestdien,15.oktobrī,Šveices pilsētā Bernē, norisinājās Pasaules Tūres posms galda hokejā "Swiss Open 2022". Sacensībām piedalījās 24 galda hokejisti no 7 valstīm - Čehija, Zviedrija, Vācija, Šveice, Ukraina, Īrija un kā vienīgie pārstāvji no Latvijas, Andrejs Kuzņecovs un Kristaps Zarinieks.

Izspēlējot apļa turnīru katrs ar katru, labākie 16 kvalificējās play off spēlēm. Tas izdevās, gan Andrejam, gan Kristapam, attiecīgi grupā ieņemot 4. un 15.vietu. 

Play off kārtas tiek spēlētas līdz kāda spēlētāja 4 uzvarām.

Kristapam pretī stājās šī brīža Čehijas otrais galda hokejists Michal Kobrle, kuram tikai zaudēts ar 0-4. Attiecīgi arī kopvērtējumā 15,vieta.

Andrejam 1/8 finālā stājās šveicietis Davids Haslers, kurš tika apspēlēts ar 4-3 sērijā. 1/4 finālā ar 4-1 jau pārliecinošāk uzvarēts Čehijas pārstāvis Krystof Herold, savukārt 1/2 finālā ar rezultātu 0-4 sērijā, tika atzīts šī brīža Čehijas līdera Patrika Petra pārākums. Bronzas mačos par 3.vietu sērijā līdz 3 uzvarām, tomēr arī labāks bija čehs - Michals Kobrle ar 3-1.
 
Viss Top 3 tika sadalīts starp Čehijas spēlētājiem, kur par uzvarētāju kļuva - Patriks Petrs, 2. Martins Madera, 3. Michals Kobrle.

Nākamāis posms Pasaules Tūres kalendārā notiks jau šonedēļ, Slovēnijas pilsētā Kraņā.

Atstājiet komentāru