2024.gada 1. maijs

Ziedonis

Jēkabpils hokejisti uzvar spēlē un turnīrā!

Jēkabpils hokejisti uzvar spēlē un turnīrā!

Jēkabpils sporta centra ledus hallē 15.aprīlī tika sadalītas balvas un medaļas Jēkabpils novada atklātajā čempionātā hokejā. 25.martā pirmajā zelta spēlē HK Jēkabpils pārspēja HK Kalupe ar rezultātu 12:6, 15.aprīlī HK Jēkabpils vēlreiz svinēja pārliecinošu uzvaru 7:1. HK Kalupe pienācīgu pretestību uzvarētājiem neļāva izrādīt lieli robi sastāvā, otrajā zelta spēlē kalupieši ieradās tikai deviņu laukuma spēlētāju sastāvā.

Arī cīņā ar bronzas medaļām bija nepieciešamas tikai divas spēles, 24.martā HK Huligan tika galā ar HK Madona pretestību un svinēja uzvaru ar rezultātu 5:4, 31.aprīlī HK Huligan uzvarēja daudz pārliecinošāk – 7:1.
Visās četrās spēlēs cīņā par medaļām Jēkabpils sporta centra ledus halles tribīnes bija piepildītas pilnas, jāatzīmē, ka īpaši aktīvs fanu sektors bija otrajā zelta spēlē, kas nodrošināja fantastisku gaisotni.

Apbalvošanas ceremonijā tika atzīmēts katras komandas labākais spēlētājs: HK Logi un Durvis – Mareks Platačs, HK Sēļi – Sandis Bērziņš, HK Madona – Maksims Kusakins, HK Huligan – Raivis Kurņigins, HK Kalupe – Andrejs Kondrovskis-Kudrjavskis, HK Jēkabpils – Kalvis Dobkevičs.

Par čempionāta labāko tiesnesi tika atzīts Kaspars Kārklinieks. Oskars Ancītis no turnīra organizētājiem saņēma specbalvu par regulārajā čempionātā visvairāk gūtajiem vārtiem (21).

Čempionātā tika noteikti arī labākie spēlētāji katrā pozīcijā: labākai vārtsargs – Toms Tomovics (HK Jēkabpils), labākais aizsargs – Anatolijs Leončiks (HK Jēkabpils), labākais uzbrucējs – Vitālijs Gorohovs (HK Kalupe), par turnīra vērtīgāko spēlētāju tika atzīts līdzjutēju mīlulis Mārtiņš Jakovļevs (HK Jēkabpils).

Apsveicam visus ar lieliski aizvadītu čempionātu un saņemtajām balvām. Paldies dalībniekiem, līdzjutējiem, organizētājiem un atbalstītājiem!

Foto; Lāsma Irša

Atstājiet komentāru