Lai optimizētu jūsu vietnes darbu, kā arī izveidotu mērķtiecīgu reklāmu, mēs izmantojam sīkdatnes ("sīkfailus"). Gadījumā, ja turpināsiet izmantot šo vietni, jūs automātiski piekrītat failu lietošanas noteikumiem. Akceptēt un turpināt
8.novembra raidījumā ,,Bez robežām'' par seno ēdienu tradīcijām un garšu saruna ar Jēkabpils Vēstures muzeja galveno krājuma glabātāju Ilutu Bērziņu un Sēļu lauku sētas ,,Gulbji" saimnieci Ritu Skrējāni. Izzināsim, kādus ēdienus ēda muižnieki un kurus no tiem esam saglabājuši līdz mūsdienās, kāpēc Daugavas labajā krastā saimnieču gatavotie ēdieni bija citādāki nekā upes kreisajā krastā.
Raidījums atkārtojumā 11.novembrī plkst.11.10 un 14.novembrī plkst.11.00