2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

SIA "Jēkabpils siltums": Jēkabpilī beigusies apkures sezona

SIA "Jēkabpils siltums": Jēkabpilī beigusies apkures sezona

SIA “Jēkabpils siltums” informē, ka apkures sezona pilsētā ir beigusies.

Pagājušajā nedēļā vairākas juridiskās personas vērsās uzņēmumā ar lūgumu pārtraukt siltumenerģijas piegādi, savukārt aprīļa beigās apkure tiks atslēgta daudzdzīvokļu ēkām, ko apsaimnieko SIA JK Namu pārvalde. SIA “Jēkabpils siltums” atslēgt apkuri var tad, ja ēkas īpašnieks vai apsaimniekotājs ir izteicis šādu lūgumu.

SIA “Jēkabpils siltums” valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Karpenko informēja, ka aizvadītā apkures sezona bija gara, neraugoties uz to, ka bargas ziemas nebija un nevienu mēnesi vidējā āra gaisa temperatūra nenoslīdēja zemāk par 0 grādiem.

A.Karpenko:” Šī apkures sezona bija ļoti gara, neraugoties uz to, ka nebija auksta ziema, tomēr laiks bija mitrs un drēgns. Siltumenerģijas apjoms kopumā nedaudz samazinājās, tomēr tas ir aptuveni 55-60 megavatstundu robežās. Sezonas laikā kā kurināmais tika izmantota gan gāze, gan arī šķelda. Tā kā aprīļa pēdējā nedēļā visas daudzdzīvokļu ēkas tiks atslēgtas no apkures, atsāksim paredzētos būvdarbus Tvaika ielas rajona siltumapgādes pārvades un sadales sistēmas projektā, lai pēc iespējas ātrāk varētu atjaunot siltumenerģiju ūdens uzsildīšanai Tvaika ielas katlu mājas apkalpošanas mikrorajoniem.”

Aiga Sleže,
Sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru