2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

SIA "Jēkabpils siltums" atsāk Tvaika ielas katlumājas siltumapgādes pārvades un sadales sistēmas rekonstrukciju

SIA "Jēkabpils siltums" atsāk Tvaika ielas katlumājas siltumapgādes pārvades un sadales sistēmas rekonstrukciju

SIA „Jēkabpils siltums” informē, ka sakarā ar siltumtīklu rekonstrukcijas darbu atsākšanu, no  5.maija no Tvaika ielas 4 katlu mājas netiks padota siltumenerģija ūdens uzsildīšanai Tvaika ielas katlu mājas apkalpošanas mikrorajoniem. Siltumenerģijas atjaunošana tiek plānota apmēram pēc diviem mēnešiem. Iepriekš tiks paziņots par plānoto siltumenerģijas atjaunošanu, informē SIA "Jēkabpils siltums".

Uzņēmums atvainojas klientiem par sagādātajām neērtībām!

Jau ziņots, ka projektu „Siltumapgādes pārvades un sadales sistēmas efektivitātes paaugstināšana Jēkabpils pilsētā, Tvaika ielas rajonā” uznņēmums uzsāka pagājušajā gadā. Projektu finansē  Eiropas Savienības Kohēzijas fonds un  SIA “Jēkabpils siltums”. Projekta ietvaros ir paredzēts veikt Jēkabpils, Tvaika ielas rajona siltumapgādes pārvades un sadales sistēmas rekonstrukciju, kā rezultātā pilsēta iegūs 1471 m rekonstruēto siltumtrašu, no kurām 798 m tiks izbūvētas pa esošo vietu un 673 m pa jauno vietu, iznesot siltumtīklus no privātiem zemesgabaliem un aizvietojot vecos posmus.

Projekta rezultātā tiks paaugstināta siltumenerģijas sadales un pārvades efektivitāte; siltuma tarifa nepaaugstināšana; siltumtrases avāriju skaita samazināšana, novēršot apkures pakalpojuma darbības pārtraukumus; uzņēmuma izmaksu optimizēšana, tādējādi nodrošinot stabilu uzņēmuma darbību; samazināsies nepieciešamās saražojamās siltumenerģijas daudzums un attiecīgi arī kurināmā un elektroenerģijas patēriņš, kas radīs pozitīvu ietekmi uz vidi. Būvdarbu veicējs: SIA ‘’Hektors’’.

Darbus plānots pabeigt vasaras beigās.

Atstājiet komentāru