2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Apskata pārtikas pārstrādes ražotnes jaunbūvi Jēkabpilī

9.decembrī Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Kraps, kopā ar SIA "Jēkabpils PMK" valdes priekšsēdētāju Māri Dimantu un masu mediju pārstāvjiem klātienē apskatīja pārtikas pārstrādes ražotnes jaunbūvi Ķieģeļu ielā 19, informē Jēkabpils domes sabiedrisko attiecību nodaļa.

Kā būvobjekta apskates laikā uzsvēra SIA "Jēkabpils PMK" valdes priekšsēdētājs M. Dimants, šobrīd objektā aktīvi norit būvdarbi pārtikas pārstrādes ražotnes kompleksa, kā arī izejvielu pieņemšanas ēkas izbūvē. Tāpat turpinās izejvielu īslaicīgas uzglabāšanas tvertņu montāžas darbi. Objekta apskates turpinājumā būvnieka pārstāvis kopā ar domes priekšsēdētāju un medijiem,  apsekoja pievedceļa izbūves vietu.

Objekta apskates noslēgumā domes priekšsēdētājs A.Kraps uzsvēra: “Šodien kopā ar medijiem pārliecinājāmies, ka degradētās teritorijas sakārtošana uzņēmējdarbības attīstībai norit pilnā sparā, un esmu pārliecināts, ka objekta būvdarbi noslēgsies  noteiktajā termiņā.”

Informācijai.

Realizētais projekts - “Degradētās teritorijas revitalizācija uzņēmējdarbības attīstībai Jēkabpilī” (Nr. 5.6.2.0/18/I/007). Jēkabpils pilsētas pašvaldība līgumu par būvdarbiem objektā “Pārtikas pārstrādes ražotnes jaunbūve uzņēmējdarbības attīstībai Ķieģeļu ielā 19, Jēkabpilī” parakstīja šī gada 29. maijā ar SIA “Jēkabpils PMK”. Kopējā līguma summa EUR 3 687 368,93. Šī gada 28. jūlijā tika parakstīts līgums ar IK “Būvzinis-J” par objekta būvuzraudzību par kopējo līguma summu 11 858,00 EUR. Līgums par autoruzraudzības veikšanu tika noslēgts 2020. gada 19. jūnijā ar SIA “Acitektura” par kopējo līguma summu 6050, 00EUR.

Pārtikas pārstrādes ražotnes jaunbūves uzņēmējdarbības attīstības projektā plānots izbūvēt pārtikas pārstrādes ražotnes kompleksu, kurš sastāvēs no izejvielu pieņemšanas ēkas, sešām izejvielu īslaicīgas uzglabāšanas tvertnēm, izejvielu priekšapstrādes iecirkņa, piecām gatavo izejvielu uzglabāšanas tvertnēm, izejvielu pārstrādes iecirkņa ar noliktavu un administratīvo telpu korpusu, palīgēkas ar auto svaru iekārtas pamatiem, labiekārtot teritoriju, izbūvēt ceļu un transformatora apakšstacijas daļu elektroapgādes pieslēguma nodrošināšanai.

Atstājiet komentāru