2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Jēkabpilī, Oļu ielā ieklāta asfalta seguma pirmā kārta (FOTO)

Jēkabpilī, Oļu ielā veikta asfaltbetona seguma pirmās kārtas ieklāšana.  Pēc otrās asfaltbetona kārtas ieklāšanas, grāvju un nomaļu sakārtošanas, horizontālā marķējuma un ceļa zīmju uzstādīšanas, noslēgsies šī objekta pārbūve, informē Jēkabpils pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Kopumā, lai uzlabotu piekļuvi industriālajai zonai, būs veikta ielas pārbūve vairāk kā puskilometra garumā, kā arī rekonstruēts nobrauktuvju segums un veikta inženierkomunicāciju aizsardzība.

Plānotais darbu pabeigšanas laiks - līdz 2021.gada jūlijam.

Atbilstoši SIA “BM-projekts” projektam, pārbūves darbus veic būvuzņēmējs SIA “Krustpils” par līgumsummu 218 044,85 EUR bez pievienotās vērtības nodokļa. Būvuzraudzību veic SIA “Latroad group”, bet autoruzraudzību - SIA “BM-projekts”.

Oļu ielas pārbūve tiek veikta projekta “Industriālās teritorijas piekļuves uzlabošana un revitalizācija uzņēmējdarbības attīstībai Jēkabpils pilsētas Ziemeļaustrumu daļā” (projekta identifikācijas Nr. 5.6.2.0/19/I/009) ietvaros. Projekta mērķis ir degradētās teritorijas revitalizācija Jēkabpils pilsētas ziemeļaustrumu daļā, nodrošinot ražošanas teritoriju sasniedzamību Zīlānu, Mālu, Oļu un Ķieģeļu ielā, videi draudzīgu un vides ilgtspēju veicinošu teritoriālu izaugsmi un jaunu darbavietu radīšanu.

Atstājiet komentāru