2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Tuvākajā laikā sāksies tilta pār Daugavu Jēkabpilī deformācijas šuvju remonts

Tuvākajā laikā sāksies tilta pār Daugavu Jēkabpilī deformācijas šuvju remonts

Šonedēļ notiek bedrīšu remonts uz tilta pār Daugavu Jēkabpilī un tuvākajā laikā sāksies tilta deformācijas šuvju remonts. 

Šim nolūkam Jēkabpils novada dome atvēlējusi 24 tūkstoši eiro. Nākamajos šī gada budžeta grozījumos minēto finansējumu iecerēts novirzīt no plānotā pašvaldības līdzfinansējuma Dignājas, Klints, Meliorācijas, Aizkraukles, Krāces, Siguldas, Pērses un Meža ielas posma atjaunošanas darbu izmaksām, kur divos iepirkumos esot ietaupīti 15 un 16 tūkstoši eiro. 

Jēkabpils novada domes sēdē, lemjot par šo jautājumu, deputāts Aivars Kraps (LA) iebilda, ka tas neesot ietaupījums, jo faktiski ir iepirkta tikai puse no šogad plānotajiem ielu remontdarbiem, un interesējās, cik tad tad varēs atvēlēt Liepu, Bauskas, Pureņu, Laicēna un  Klusās ielas remontam, saskatot līdzekļu pārdalīšanā apdraudējumu mazo ielu remonta programmai. Jēkabpils novada mērs Raivis Ragainis (LZP) viņam atgādināja, ka ielu būvniecība nav vienīgais, kas Jēkabpilī jādara. Novada mērs arī minēja, ka pašvaldība jau saņēmusi aizrādījumu par kavēšanos ar šuvju remontu, jo ir veikta tehniskā apsekošana un  atzīts, ka tas ir jādara. Šuvju pārbaude veikta 2020. gada oktobrī.

Komentāri (0-4/4)

  • Antons
    06.08.2021 05:08
    Nu pagaidāt tik , atraduši īsto laiku graudu sezonā....
  • Janka
    05.08.2021 23:40
    Nu skaidrs ir viens! Mazās ielas netiks labotas vairs. Atgriežamies Sūnu ciemā. Tās 24 štukas varēja aizņemties no komiteju vadītāju super lielajām algām.
  • Jekabpils
    05.08.2021 08:49
    Jau paliek bail pa to tiltu braukt!!!! Kaadu laiku PILNIGI NEKAS NAV DARITS! KAUNS!
  • Njaaaa
    05.08.2021 08:01
    Šuves, protams, ir briesmīgā stāvoklī, bet tas nozīmē, ka atkal sāksies milzu sastrēgumi no rītiem un vakaros? Seviški, ja šis ievilksies septembrī, kad atsāksies skolas? Vai ir padomāts, ko darīt lietas labā, lai neatkārtojas tas vājprāts, kas bija pirms pāris gadiem, kad stāvēja visa pilsēta (darbi vakara, nakts stundās, piemēram) ?

Atstājiet komentāru