2024.gada 19. marts

Jāzeps

Jēkabpils "Lidl" veikalu atvērs ceturtdien, 7. oktobrī

Jēkabpils "Lidl" veikalu atvērs ceturtdien, 7. oktobrī

“Lidl” atvērs 15 veikalus visā Latvijā, arī Jēkabpilī, ceturtdien, 7. oktobrī plkst. 8.00 no rīta, ziņo “Lidl” pārstāvji. 

Vadošais Eiropas mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl” šodien paziņo, ka savu darbību Latvijā uzsāks 2021. gada 7. oktobrī ar 15 veikalu vienlaicīgu atklāšanu visā valstī. “Lidl” veikalus atklās Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Tukumā, Jelgavā, Ogrē, Valmierā, Jēkabpilī, Rēzeknē un Daugavpilī.

Kopumā, gatavojoties iedzīvotāju ilgi gaidītajai veikalu atvēršanai, “Lidl” Latvijā jau investējis vairāk nekā 200 miljonus eiro savu veikalu un loģistikas centra būvniecībā, kā arī veidojot jaunas ielas, satiksmes apļus, krustojumus, apstādījumus un dažādus apkārtējās infrastruktūras uzlabojumos. Uzņēmums Latvijā arī radījis jau vairāk nekā 2000 jaunas un labi apmaksātas darbavietas.

“Lidl” veikali Latvijā strādās katru dienu no 8.00 līdz 22.00. Svinīgā veikalu tīkla atvēršana un lentas griešanas ceremonijas pie visiem veikaliem 7. oktobra rītā notiks pāris minūtes pirms 8.00, klātesot ielūgtajiem viesiem, ievērojamiem pilsētniekiem un daudziem dedzīgiem “Lidl” klientiem. “Lidl” veikalu Rīgā, Sergeja Eizenšteina ielā 81 atklās Vācijas vēstnieks Latvijā Kristians Helts, Labklājības ministrs Gatis Eglītis, Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis un priekšsēdētāja vietnieks Vilnis Ķirsis.

““Lidl Latvija” komanda ir ļoti priecīga, ka šodien varam paziņot par mūsu veikalu darbības uzsākšanu Latvijā. Mēs jau esam radījuši vairāk nekā 2000 jaunas, stabilas un labi apmaksātas darbavietas valstī. “Lidl” veikalu atvēršana iezīmēs svarīgu posmu mūsu misijā nodrošināt augstākās kvalitātes produktus par zemāko iespējamo cenu mūsu klientiem Latvijā, tādējādi radot tiem prieku atļauties vairāk. Ar nepacietību gaidīsim ikvienu “Lidl” veikalos,” saka Jākobs Jozefsons, “Lidl Latvija” valdes priekšsēdētājs.

“Lidl” ir labi pazīstams visā Eiropā ar savu veiksmīgo mazumtirdzniecības modeli – vienkāršu iepirkšanos un augstas kvalitātes produktiem par zemām cenām. Tāpēc uzņēmums ir priecīgs piedāvāt šo prieku atļauties vairāk arī Latvijas iedzīvotājiem. Visi “Lidl” veikali klientiem piedāvās starptautiski pazīstamos “Lidl” privāto zīmolu produktus dažādās produktu kategorijās, kā arī vietēji ražotus produktus.

Sagaidot visus ar pievilcīgi smaržojošu ceptuvi, kuras plaukti pilni ar svaigu maizi, smalkmaizītēm un pīrādziņiem, “Lidl” veikali piedāvās visas ikdienai nepieciešamās pārtikas preces un daudzus desmitus augstas kvalitātes “Lidl” privāto zīmolu, kurus klienti neatradīs nekur citur – sākot ar interesantiem pārtikas produktiem un beidzot ar stilīgām precēm mājām, tekstilizstrādājumiem, apģērbiem, unikālu kosmētiku un izturīgiem dārzniecības un mājas remonta darbarīkiem.

Komentāri (0-4/4)

  • A
    04.10.2021 16:48
    Pēc nedēļas covid inficēto x10
  • Alfoņa
    04.10.2021 15:09
    Nekas jau īpaš nebūs venkārši jauns veikal jauns ar nosaukumu lidl prece jau ļoti lētas nebūs
  • Lana
    04.10.2021 12:30
    ...un vēl saka, ka Latvijā dzīve slikta. Nav ko ēst. Nav ko ģērbt, bet lielveikali viens pēc otra veras vaļā. Visi pārbāzti ar pircējiem!!!
  • Viesis
    04.10.2021 10:10
    Jau afiša izlikta banāni 39 centi,maksimai būs konkurenti

Atstājiet komentāru