2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

“Lidl” atvēršanas diena raisa “banānu cenu karus”

“Lidl” atvēršanas diena raisa “banānu cenu karus”

Gatavojoties "Lidl" ķēdes veikalu atvēršanai ceturtdien, 7. oktobrī, uzņēmums ir paziņojis par vairāku produktu tirdzniecību par samazinātu cenu. Viens no tiem, ko iedzīvotāji vairāk apspriež sociālajos tīklos, ir banāni, ziņo portāls DELFI.

"Lidl" ir izziņojis, ka pirmajās veikalu ķēdes atvēršanas dienās Latvijā banānu cena tiks samazināta līdz 39 centiem par kilogramu. Tāpat salīdzinoši zemas cenas paredzētas arī vairākiem citiem produktiem.

Līdz ar to uz jaunā konkurenta ienākšanu tirgū arī citi mazumtirgotāji ir reaģējuši ar vairākām akcijas precēm. Piemēram, "Maxima" veikalu ķēdes produktu piegādātāja no internetveikala "Barbora" mājaslapā banānu cena norādīta arī 39 centi par kilogramu, lai arī prece otrdien, 5. oktobrī, internetveikalā nav pieejama.

Savukārt "Rimi" veikalos trešdien, 6. oktobrī akcijas ietvaros banānu cena plānota 29 centu par kilogramu apmērā. Aculiecinieki ziņo, ka arī vairākās citās veikalu ķēdēs ir būtiski samazināta banānu cena. Piemēram, kā radio1.lv ziņoja aculiecinieki, Jēkabpilī arī veikalā TOP banāni nopērkami par 29 centiem kilogramā.

Jau vēstīts, ka “Lidl” atvērs 15 veikalus visā Latvijā, arī Jēkabpilī, ceturtdien, 7. oktobrī plkst. 8.00 no rīta. 

Vadošais Eiropas mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl” paziņojis, ka savu darbību Latvijā uzsāks 7. oktobrī ar 15 veikalu vienlaicīgu atklāšanu visā valstī. “Lidl” veikalus atklās Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Tukumā, Jelgavā, Ogrē, Valmierā, Jēkabpilī, Rēzeknē un Daugavpilī.

Kopumā, gatavojoties iedzīvotāju ilgi gaidītajai veikalu atvēršanai, “Lidl” Latvijā jau investējis vairāk nekā 200 miljonus eiro savu veikalu un loģistikas centra būvniecībā, kā arī veidojot jaunas ielas, satiksmes apļus, krustojumus, apstādījumus un dažādus apkārtējās infrastruktūras uzlabojumos. Uzņēmums Latvijā arī radījis jau vairāk nekā 2000 jaunas un labi apmaksātas darbavietas.

“Lidl” veikali Latvijā strādās katru dienu no 8.00 līdz 22.00. Svinīgā veikalu tīkla atvēršana un lentas griešanas ceremonijas pie visiem veikaliem 7. oktobra rītā notiks pāris minūtes pirms 8.00, klātesot ielūgtajiem viesiem, ievērojamiem pilsētniekiem un daudziem dedzīgiem “Lidl” klientiem.

Atstājiet komentāru