2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Visi “Lidl” veikali no 21. oktobra strādās no plkst. 6.30 – 19.00

Visi “Lidl” veikali no 21. oktobra strādās no plkst. 6.30 – 19.00

Ņemot vērā Ministru kabineta 20. oktobra lēmumus, no ceturtdienas, 21. oktobra visi “Lidl” veikali Latvijā būs atvērti klientiem katru dienu no plkst. 6.30 līdz 19.00.
Šāds “Lidl” lēmums pieņemts, lai nodrošinātu veikala komandu un klientu drošību. Tāpat kā līdz šim, visi “Lidl” veikali būs atvērti visiem Latvijas iedzīvotājiem. 

“Mūsu veikalu komandas strādā efektīvi un ātri, lai apkalpotu pircējus un nodrošinātu svaigākos un kvalitatīvākos produktus par zemāko iespējamo cenu. Vienlaikus, šī ir jauna situācija ikvienam no mums, kas prasa zināmu pielāgošanos. Tādēļ, lai nodrošinātu visiem iespēju iepirkties saīsinātajā veikalu darba laikā, mēs aicinātu uz veikalu doties pa vienam cilvēkam no mājsaimniecības. Tādā veidā mēs visi kopā samazināsim nevajadzīgu drūzmēšanos, un nodrošināsim ātrāku iepirkšanos katram klientam,” saka Dana Hasana “Lidl Latvija” Komunikācijas departamenta vadītāja. 

Apsardzes darbinieki arī turpmāk kontrolēs kārtību pie veikaliem. Drūzmēšanās ierobežošanai pie ieejas būs izvietotas metāla barjeras. Lai kontrolētu pircēju skaitu, “Lidl” veikalos ieiet būs iespējams tikai ar iepirkšanās ratiņiem, kurus katram klientam izsniegs personīgi. Pieejamo ratiņu skaits aprēķināts tā, lai ievērotu valdības prasību nodrošināt 25 kv.m. vienam pircējam.  

“Lidl” veikalu komandām jau kopš vasaras tiek nodrošināti bezmaksas antigēnu testi. Visu veikalu komandas klientus apkalpo sejas maskās un ievēro visus pārējos spēkā esošos noteikumus. Aicinām arī visus “Lidl” veikalu apmeklētājus rūpīgi ievērot epidemioloģiskos noteikumus – valkāt sejas masku, ievērot 2 metru distanci un dezinficēt rokas gan veikala iekštelpās, gan ārpusē!

Neskaidrību un jautājumu gadījumā, aicinām sazināties ar “Lidl” klientu servisu pa tālruni 8000 5888, vai apmeklējot mājas lapu https://klientu-serviss.lidl.lv/.

Atstājiet komentāru