2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Ūdenssaimniecības pakalpojumus Brodos sniegs SIA “Jēkabpils ūdens”, daudzdzīvokļu mājas pārvaldīs SIA „JK Namu pārvalde”

Ūdenssaimniecības pakalpojumus Brodos sniegs SIA “Jēkabpils ūdens”, daudzdzīvokļu mājas pārvaldīs SIA „JK Namu pārvalde”

Plānots, ka no 2022. gada 1. janvāra sabiedriskos ūdenssaimniecības pakalpojumus Ābeļu pagasta ciemā “Brodi” sniegs SIA “Jēkabpils ūdens”. Kapitālsabiedrībai līdz šī gada beigām uzdots veikt nepieciešamās sagatavošanās darbības saistību pārņemšanai un Ābeļu pagasta pārvaldei – saistību nodošanai, liecina informācija pašvaldības mājaslapā.

Jaunizveidotā Jēkabpils novada teritorijā līdz šim šie pakalpojumi ir sniegti dažādi: tos ir nodrošinājusi pati pašvaldība vai tos ir sniegusi kāda tās kapitālsabiedrība. Brodos ūdenssaimniecības pakalpojumu sniedz pašvaldība. Lai nodrošinātu šo pakalpojumu kvalitātes pilnveidošanu un attīstību, ūdenssaimniecības pakalpojumu sniegšanas tiesības būtu nododamas pašvaldības kapitālsabiedrībai SIA “Jēkabpils ūdens”. Līdz šim SIA “Jēkabpils ūdens” Brodu ciemā jau nodrošina notekūdeņu savākšanu, to attīrīšanu un novadīšanu vidē.

Taču, kā 28. oktobra domes sēdē informēja SIA “Jēkabpils ūdens” valdes loceklis A.Smagars, sakarā ar esošo Covid-19 situāciju, saistību pārņemšana vismaz par mēnesi varētu ievilkties.

Savukārt daudzdzīvokļu dzīvojamo māju pārvaldīšanas pienākums Ābeļu pagastā ar 2022. gada 1. janvāri tiks nodots SIA „JK Namu pārvalde” šādām dzīvojamām mājām: 

Aldaunes iela 2, Brodi, Ābeļu pagasts, Jēkabpils novads; 
Aldaunes iela 3, Brodi, Ābeļu pagasts, Jēkabpils novads; 
Aldaunes iela 5, Brodi, Ābeļu pagasts, Jēkabpils novads; 
“Slokas”, Ābeļu pagasts, Jēkabpils novads; 
“Strauti”, Laši, Ābeļu pagasts, Jēkabpils novads; 
“Sili”, Laši, Ābeļu pagasts, Jēkabpils novads.

Ābeļu pagasta pārvaldei sadarbībā ar SIA „JK Namu pārvalde” uzdots veikt dzīvokļu īpašnieku aptaujas ar mērķi noskaidrot nepieciešamo pakalpojumu sniegšanas un norēķinu kārtību, tai skaitā par ūdenssaimniecības pakalpojumiem un citiem jautājumiem no 2022. gada 1. janvāra.

Komentāri (0-1/1)

  • Esssss
    30.10.2021 07:22
    Beidzot būs kāds kas viens un divi tiks galā ar nemaksātājiem

Atstājiet komentāru