2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Veselības ministrs piedalās Jēkabpils slimnīcas Intensīvās terapijas un reanimācijas nodaļas atklāšanā un pasniedz mediķiem pateicības vēstules (FOTO)

28. decembrī Jēkabpils reģionālajā slimnīcā ar aizvadītajā pusgadā paveiktajiem rekonstrukcijas un slimnīcas labiekārtošanas darbiem iepazinās veselības ministrs Daniels Pavļuts (AP), informē SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” sabiedrisko attiecību speciāliste Lāsma Vindule.

Ar svinīgu lentas pārgriešanu, atjaunoto un paplašināto Intensīvās terapijas un reanimācijas nodaļu atklāja Veselības ministrs Daniels Pavļuts, Jēkabpils reģionālās slimnīcas valdes priekšsēdētāja Margarita Meļņikova, valdes loceklis Renārs Putniņš, Jēkabpils novada pašvaldības vadītājs Raivis Ragainis(LZP) un SIA “Jēkabpils PMK” valdes priekšsēdētājs Māris Dimants.

Veselības ministrijas Pateicības vēstules par ieguldījumu un pašaizliedzību pacientu ārstēšanā un aprūpē saņēma Infekcijas slimību nodaļas vadītāja Ilga Upeniece un ģimenes-vispārējās prakses ārsts/rezidents Guntis Balodis. VM Pateicības vēstules saņems arī citi Covid-19 pacientu ārstēšanā iesaistītie ārsti, virsmāsas, rezidenti.

Jau informējām, ka ieguldot vairāk nekā 5 miljonus eiro COVID-19 finansējuma – no tiem 3 miljonus eiro infrastruktūras uzlabošanā un vairāk nekā 2 miljonus medicīniskā aprīkojuma iegādē, pusgadā pilnībā pārbūvēta Jēkabpils reģionālās slimnīcas Intensīvās terapijas un reanimācijas nodaļa, kā arī Hemodialīzes nodaļas pacientu aprūpe tagad notiek modernās un atjaunotās telpās galvenajā stacionāra ēkā, plašākas kļuvušas arī slimnīcā esošās aptiekas noliktavas telpas. Deviņas no 15 Intensīvās terapijas un reanimācijas nodaļas gultām ir moderni aprīkotas speciāli Covid-19 pacientu aprūpei, kuri Jēkabpilī ārstējas ne tikai no šīs pilsētas un novada, bet arī no Līvāniem, Madonas Aizkraukles u.c. reģiona pašvaldībām.

Foto: SIA "Jēkabpils reģionālā slimnīca"

Komentāri (0-2/2)

  • Sinai
    29.12.2021 23:50
    Drošivien ieradās ar veselu omon kaujinieku apsardzi.
  • vau
    29.12.2021 14:41
    Kāpēc atklāšanā nav neviena nodaļas personāla.???????

Atstājiet komentāru