2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Zināms, cik SIA "Jēkabpils siltums" klientiem jāmaksā par saņemto siltumenerģiju decembrī (TABULA)

Zināms, cik SIA "Jēkabpils siltums" klientiem jāmaksā par saņemto siltumenerģiju decembrī (TABULA)

SIA “Jēkabpils siltums” publiskojis informāciju par apkures izmaksām decembrī. Vienas megavatstundas siltumenerģijas cena bijusi bez PVN 54.22 eiro, savukārt vidēji viens apkures kvadrātmetrs izmaksājis 1,67 eiro. 

Visdārgāk apkure decembrī izmaksājusi mājas Rīgas 175 iemītniekiem – 3,36 eiro kvadrātmetrā, kas ir ievērojami dārgāk nekā novembrī, kad maksa bija – 1,65 eiro kvadrātmetrā. Tāpat arī dārgāk nekā vidēji pilsētā par apkuri maksā Brīvības 2g/1 iemītnieki – 2,70 eiro kvadrātmetrā. Arī šeit salīdzinot ar iepriekšējo mēnesi maksa par apkuri pieaugusi, jo novembrī šajā ēkā viens apkures kvadrātmetrs izmaksāja – 1,86 eiro. Dārgāk nekā vidēji jāmaksā arī ēkas Dārza ielā 1 iemītniekiem – 2,69 eiro kvadrātmetrā, šeit salīdzinājumā ar iepriekšējo apkures mēnesi maksa pieaugusi gandrīz divkārt, jo novembrī viens apkures kvadrātmetrs izmaksāja – 1,38 eiro.
Tikmēr vismazākie rēķini par apkuri bijuši siltināto māju iemītniekiem, kā arī mājas nameja ielā 32 – 1,17 eiro kvadrātmetrā,  Ziemeļu ielā 6 – 1,21 eiro kvadrātmetrā un Viesītes 18b – 1,26 eiro kvadrātmetrā.

Plašāk par to, cik katrā mājā, kurai apkuri nodrošina SIA “Jēkabpils siltums” izmaksājis apkures kvadrātmetrs decembrī, lasiet  SIA “Jēkabpils siltums” sagatavotajā tabulā.






Atstājiet komentāru