2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

SIA “GALLUSMAN” iesniedzis Olu ražotnes ietekmes uz vidi novērtējuma ziņojumu Vides pārraudzības valsts birojā

SIA “GALLUSMAN” iesniedzis Olu ražotnes ietekmes uz vidi novērtējuma ziņojumu Vides pārraudzības valsts birojā

Jēkabpils novada pašvaldības mājaslapā publicēts paziņojums par SIA “GALLUSMAN” Olu un olu produktu ražotnes kompleksa izveides ietekmes uz vidi novērtējuma Ziņojuma iesniegšanu Vides pārraudzības valsts birojā. Paredzētā darbība - Olu un olu produktu ražotnes kompleksa izveide Jēkabpils novada Krustpils pagastā.

Ražotne atradīsies bijušā lidlauka teritorijā, Jēkabpils novada Krustpils pagasta teritorijā, zemes vienībās - “Pasilnieki”, “Logistikas parks”, “Lidlauka ceļi”,  “Lidlauka taka” un “Pasile”. Olu ražotni būvēt un ar olu ražošanu nodarboties iecerējis SIA “GALLUSMAN”. 

Vides pārraudzības valsts birojs 2020.gada 8.jūlijā pieņēma lēmumu par ietekmes uz vidi novērtējuma piemērošanu vistu novietņu kompleksa - olu un olu produktu ražotnes izveidei Krustpils novada Krustpils pagastā un .2020. gada 5.oktobrī izsniedza ietekmes uz vidi novērtējuma programmu.

Ziņojuma sagatavotājs: SIA “Geo Consultants”.

Sagatavotais ziņojums, kā arī  aktualizētā ziņojuma versija ir iesniegta Vides pārraudzības valsts birojā 2021. gada 7.maijā, bet .aktualizēts ziņojums iesniegts Vides pārraudzības valsts birojā 2022. gada 27. jūnijā.

Ar Ziņojumu un tā pielikumiem var iepazīties Ziņojuma sagatavotāja SIA “Geo Consultants” (kā ierosinātāja pilnvarotās personas) tīmekļa vietnē www.geoconsultants.lv

Avots; jekabpils.lv

Atstājiet komentāru