2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Nedēļas nogalē uzsāks šuvju remontdarbus tiltam pār Daugavu Jēkabpilī

Nedēļas nogalē uzsāks šuvju remontdarbus tiltam pār Daugavu Jēkabpilī

Jau tuvākajā laikā sāksies tilta deformācijas šuvju remonts. Tilta šuvju labošanas darbus veiks SIA “M.A.-TAKA-7”, par kopējo summu 16 349,00 (bez pievienotās vērtības nodokļa).

Domes priekšsēdētāja vietnieks attīstības jautājumos Kārlis Stars: “Vairākas reizes tika izsludināts iepirkums un viens pieteikums uz šo tilta šuvju remontdarbiem bija, taču ievērojami pārsniedza iespējamo budžetu, attiecīgi veicām pārrunas ar vietējiem tiltu būvniekiem SIA “Viadukts”. Uzņēmums apstiprināja, ka var šos darbus veikt, tomēr kara situācijas Ukrainā iespaidoti, kā jau lielākā daļa būvniecības uzņēmumu, arī SIA “Viadukts” saskārās ar resursu un materiālu cenu pieaugumu, kā rezultātā uzņēmumam radās spriedze esošo līgumu izpildē, tādēļ uzņēmums no šī projekta atteicās.”

Kritiskāko šuvju labošanas darbi tiks uzsākti novembrī - ir veikts atkārtots iepirkums un atrasts uzņēmējs SIA “M.A.-TAKA-7”, kas plāno darbus veikt laika posmā no 13. līdz 17. novembrim. Darbi tiks organizēti nakts stundās no plkst. 23.00 līdz 6.00, lai neapgrūtinātu satiksmes plūsmu dienas laikā.



Avots: jekabpils.lv

Atstājiet komentāru