2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Jēkabpilī uz laiku slēgts lielveikals Maxima XX. Notiek jauna formāta koncepta ieviešana

Jēkabpilī uz laiku slēgts lielveikals Maxima XX. Notiek jauna formāta koncepta ieviešana

Ar Radio1.lv sazinājās vairāki jēkabpilieši, kuri interesējās, kāpēc no 3.augusta slēgts lielveikals Maxima XX. Šo jautājumu uzdevām uzņēmuma sabiedrisko attiecību nodaļai. Atbildi sniedza “Maxima Latvija” pārstāve Laura Bagātā.

Viņa informē, ka jau no pagājušā gada “Maxima Latvija” savā veikalu tīklā visā Latvijā ievieš jaunu veikala formātu konceptu. Turpinot attīstīt un pielāgot “Maxima” veikalus vienotajam konceptam, arī veikals Jēkabpilī, Brīvības ielā 108 piedzīvos pārmaiņas. Veikals tika aizvērts 3. augustā, lai jau 10. augustā tas vērtu durvis saviem klientiem jaunā izskatā. Šajās 7 dienās veikala darbinieki piedalīsies veikala pārveidē, rūpējoties par to, lai sagaidot klientus atvēršanās dienā, veikala telpas būtu pārskatāmas, skaisti sakārtotas un preces izvietotas tām paredzētajās vietās. Tāpat pārveides dienas ļaus darbiniekiem aprast ar jauno izkārtojumu, lai jautājumu gadījumā varētu palīdzēt iemīļotās ikdienas  preces atrast arī klientiem.

“Jaunā koncepta veikali ir pielāgoti apmeklētāju ērtībām, paredzot plašākas veikala telpas un intuitīvāku izkārtojumu. Tāpat koncepts paredz, ka veikalu tirdzniecības zālēs ir ieviesti dabai draudzīgi tehniskie risinājumi, piemēram, apgaismojums ir nomainīts uz LED, kā arī ir ieviesti jauni un modernizēti aprīkojumi un izmantoti energoefektīvi risinājumi iekārtu izvēlē. Papildu tam tiek ieviests saprotamāks un vieglāk pārskatāms preču izvietojums un īpašie piedāvājumi, kā arī citi jauninājumi, kas vizuāli klientam nav redzami, bet palīdz efektīvāk darbiniekiem ikdienā veikt tiešos darba pienākumus un nodrošināt klientiem patīkamu iepirkšanās pieredzi,” skaidro Laura Bagātā.

Viņa arī norāda, ka esošais sortiments tiks pielāgots tieši klientu vajadzībām, veikalu plauktos izvietojot tieši tās preces, kuras pircēji ir iecienījuši visvairāk. Veikalos būs pieejams arī daudzveidīgs “Meistara Marka” gatavo maltīšu klāsts līdzņemšanai, bagātīgs svaigo dārzeņu un augļu sortiments, kā arī citi iecienīti produkti par pieejamām cenām.

Atstājiet komentāru