2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

SIA KVID paplašinās un atver Jēkabpilī finiera atgriezumu tirdzniecības punktu!

SIA KVID paplašinās un atver Jēkabpilī finiera atgriezumu tirdzniecības punktu!

Vai meklējat augstākās kvalitātes būvmateriālus savam nākamajam projektam?
Viss pieejams vienuviet — mums ir jauni produkti, par kuriem vēlamies pastāstīt!

Finiera atgriezumi, finiera un OSB loksnes



Mūsu veikalā Jūs variet iegādāties daudzveidīgus finiera atgriezumus (izmēri sākot no 250 mm platumā līdz 3000 mm garumā), finiera un OSB loksnes (1250 x 2500). Mūsu piedāvājumā ir gan mitrumizturīgi, gan standarta lokšņu atgriezumi, nodrošinot, ka ir pieejams materiāls jebkurām jūsu vajadzībām. Nepieciešams kaut kas īpašs no loksnēm? Nav problēmu – pēc pieprasījuma varam izpildīt dažādu veidu lokšņu pasūtījumus.

Apkalpošana privātpersonām un uzņēmumiem

Neatkarīgi no tā, vai esat privātpersona vai uzņēmums, mēs jums palīdzēsim. Mūsu apņemšanās nodrošināt klientu apmierinātību attiecas uz visiem, kurus apkalpojam.

Jumtu seguma risinājumi rokas stiepiena attālumā

Uz vietas ir pieejams bezazbesta šīferis, krāsots un nekrāsots, trapecveida jumta segumi (T18+), 3 metrus garas loksnes pelēkā (RAL7016) un sarkanbrūnā krāsā (RAL8017), nokomplektēt varam ar visu nepieciešamo apdari – vējmalām, korēm, lāsenēm, skrūvēm, plēvi, notekām. Kvalitāte un ērtības – viss vienuviet! Iespējams arī pasūtīt jebkuru jumta segumu tieši no ražotāja, pēc jūsu jumta izmēriem, pārklājuma veida un jumta profila izvēles.

PVC logi par nepārspējamām cenām

Rudens ietvaros piedāvājam PVC logus par lieliskām cenām un nepārspējami ātru piegādes laiku. Uz vietas var apskatīt rāmju krāsas, stiklu veidus un rāmja šķērsgriezumu, lai pilnvērtīgi izprastu, kādi logi tiks piegādāti. Jūsu sapņu logi ir tikai soļa attālumā!

Piegādāsim līdz jūsu namdurvīm



Mūsu prioritāte ir padarīt jūsu pirkumus ērtākus. Piedāvājam piegādes iespējas, lai iegādāto materiālu nogādātu tieši līdz jūsu durvīm.

Rīgas iela 222, Jēkabpils
vai zvaniet pa tālruni
+371 26511969
SIA KVID
kvidsia@gmail.com

https://www.facebook.com/JumtiLogiJekabpils



Atstājiet komentāru