2024.gada 30. aprīlis

Alta, Liāna, Lilija

“Lidl Plus” digitālā lietotne jau katram trešajam pilngadīgajam Latvijas iedzīvotājam

Pēc pirmā darbības gada Latvijā “Lidl Plus” digitālā lietotne jau ir viena no visvairāk lejuplādētākajām lietotnēm valstī. Lejuplāžu dati uzrāda, ka vidēji katram trešajam pilngadīgajam Latvijas iedzīvotājam viedtālrunī ir “Lidl Plus” lietotne, un tās lietošana ir plaši izplatīta visās vecuma grupās. Atgādinām, ka “Lidl Plus”, kas kalpo kā “Lidl” digitālā klientu lojalitātes karte, Latvijā ir aktīva kopš 2023. gada janvāra, informē Lidl Latvijā pārstāvis Ingars Rudzītis. 

“Šī starptautiski veidotā “Lidl” klientu lojalitātes lietotne, radīta, lai atvieglotu mūsu klientu iepirkšanos. Tā mums ļauj aktīvi informēt klientus par visiem jaunākajiem piedāvājumiem un atlaidēm viņu primārajā ikdienas komunikācijas platformā - viedtālrunī,” stāsta “Lidl Latvija” valdes loceklis Nikola Balabans. 

“Šogad strādāsim pie tā, lai īpašo piedāvājumu gan no “Lidl”, gan no mūsu sadarbības partneriem kļūtu arvien vairāk. Redzam, ka 2023. gadā iepērkoties lietotne tiek noskenēta jau vairāk nekā 60% pirkumu, tāpēc 2024. gadā mūsu mērķis ir palielināt lietotnes izmantošanas procentu pie kases, lai pēc iespējas lielāks mūsu klientu skaits izbaudītu dažādos “Lidl Plus” atlaižu piedāvājumus,” uzsver N. Balabans. 

“Lidl Plus” daudziem Latvijas iedzīvotājiem palīdzēja pārvarēt 2023. gada inflācijas vilni, un ir padarījusi iepirkšanos krietni interesantāku. Piemēram, 2023. gada nogalē vairāk nekā 45 000 reģistrēto lietotāju piedalījās “Deluxe” tematiskajā loterijā. 

Lietotnē katru dienu var atrast izdevīgus kuponu piedāvājumus, piedalīties “Kupons Plus” iepirkšanās mērķu programmā, pēc pirkuma saņemt “Skrāpē Plus” kuponu kartīšu pārsteigumu piedāvājumus, kā arī izmantot “Lidl” sadarbības partneru dažādos atlaižu piedāvājumus. Tas viss ir neiespējami vecmodīgajās plastikas klientu kartēs.       

“Lidl Plus” atlaižu piedāvājumus iespējams izmantot, iepērkoties arī ārvalstu “Lidl” veikalos, vienīgais kas klientam jāizdara – lietotnes iestatījumos jāizvēlas attiecīgā valsts, un jāaktivizē piedāvājumu kuponi. Vairāk par lietotni: https://www.lidlplus.lv

Atstājiet komentāru