2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Zināms, cik SIA “Jēkabpils siltums” klientiem izmaksājis viens apkures kvadrātmetrs februārī (TABULA)

Zināms, cik SIA “Jēkabpils siltums” klientiem izmaksājis viens apkures kvadrātmetrs februārī (TABULA)

SIA “Jēkabpils siltums” publiskojis informāciju par apkures izmaksām februārī. Vienas megavatstundas siltumenerģijas cena no 1. līdz 11.februārim bija 65 eiro par megavatstundu bez PVN, bet no 12. līdz 29.februārim – 60, 33 eiro par megavatstundu bez PVN. Tikmēr vidēji viens apkures kvadrātmetrs janvārī izmaksāja 1,36 eiro bez PVN, kas ir par 0,71 eiro lētāk nekā janvārī, kad vidēji viens apkures kvadrātmetrs izmaksāja 2,07 eiro bez PVN.

Visdārgāk apkure februārī izmaksājusi mājā Brīvības ielā 2h/2, kur iemītnieki par apkuri maksāja – 2,37 eiro par kvadrātmetru. Dārgāk kā vidēji par kvadrātmetru jāmaksā arī mājas Rīgas ielā 175 iemītniekiem – 1,83  eiro par apkures kvadrātmetru, tāpat arī augstāk par vidējo jāmaksā mājas Kaļķu 1 iemītniekiem – 1,53 eiro par apkures kvadrātmetru bez PVN. 

Tikmēr vismazākie rēķini par apkuri februārī bijuši jāmaksā mājai Slimnīcas ielā 12 – 0,97 eiro bez PVN par apkures kvadrātmetru. Mazāk kā vidēji par saņemto siltumenerģiju februārī jāmaksā arī mājas Celtnieku ielā 11 iemītniekiem – 1,01 eiro par apkures kvadrātmetru bez PVN, kā arī mājas Ķieģeļu 13c iemītniekiem – 1,08 eiro bez PVN.  

Renovētajās daudzdzīvokļu ēkās februārī visvairāk bijis jāmaksā mājas Kārļa Skaubīša ielā 14 iemītniekiem –2,04 eiro par apkures kvadrātmetru bez PVN. Savukārt vismazākie renovēto māju apkures rēķini janvārī bija mājas Slimnīcas ielā 4 iemītniekiem – 0,78 eiro par kvadrātmetru bez PVN.

Daudzdzīvokļu mājās, kur apkuri nodrošina vietējā mazā katlu māja vienas megavatstundas siltumenerģijas cena februārī bija 96,56 eiro bez PVN, bet vidēji viens apkures kvadrātmetrs izmaksājis – 2,49 eiro bez PVN. Šīs kategorijas mājās februārī visdārgāk par apkuri bija jāmaksā mājas Zīlānu ielā 4 iemītniekiem – 2,60 eiro bez PVN par apkures kvadrātmetru. Savukārt zemāki rēķini bijuši mājā Rīgas ielā 104, kur februārī bija jāmaksā – 2,39 eiro par apkures kvadrātmetru bez PVN.

Plašāk par to, cik katrā mājā, kurai apkuri nodrošina SIA “Jēkabpils siltums” izmaksājis apkures kvadrātmetrs februārī skatieties  SIA “Jēkabpils siltums” sagatavotajās tabulās.





Komentāri (0-1/1)

  • Zoja
    29.03.2024 05:31
    Vai Pils rajona iedzīvotāji nav Jēkabpils pilsetas iedzīvotāji,šeit arī ir siltums un tarifs.

Atstājiet komentāru