2024.gada 28. septembris

Lana, Sergejs, Svetlana

Latvijas labāko tirgātāju vidū – Jēkabpils un Aknīstes uzņēmēji (FOTO)

Latvijas Tirgotāju asociācija un Latvijas Pašvaldību savienība  ikgadējā nominācijā "Latvijas labākais tirgotājs" par Latvijas labākajiem tirgotājiem 2023. gadā un nominācijas “uzvarētājs” un “laureāts” saņēmuši 37 objekti. 

Laureātu vidū arī divi Jēkabpils pilsētas un novada uzņēmumi: SIA "DARMARS" – veikals "Pie Dainas" Jēkabpilī, Bebru ielā 4-1, un SIA "Purebliss" – fitnesa zāle "Realfitness Gym" un SPA komplekss "Welness&Spa" Aknīstē, Skolas ielā 5.

Kopumā tika izvērtēti un cīņā par finālu iesaistījās vairāk kā 600 dažādu objektu no visiem Latvijas novadiem. Visus pretendentus vērtēja ekspertu komisija pēc anonīmā klienta principa, apsekojot šos objektus. Apbalvošanas pasākums norisinājās 30. maijā, Rīgā t/c “Akropole”, to vadīja un galvenās balvas pasniedza Latvijas Tirgotāju asociācijas prezidents Henriks Danusēvičs un viceprezidents Dainis Domiņš.

Apbalvošanas ceremoniju vadīja un galvenās balvas pasniedza Latvijas Tirgotāju asociācijas prezidents Henriks Danusēvičs un viceprezidents Dainis Domiņš, bet par muzikālo noformējumu parūpējās saksofonosits Guntis Brancis, savulaik Latvijas Labākais tirgotājs 1995.gada uzvarētājs, 

Foto: Latvijas labākais tirgotājs/Facebook

Atstājiet komentāru