2024.gada 18. oktobris

Erlends, Rolanda, Rolands, Ronalds

Izsludināts iepirkums par Jēkabpils CSDD klientu apkalpošanas centra nojumes pārbūvi

Izsludināts iepirkums par Jēkabpils CSDD klientu apkalpošanas centra nojumes pārbūvi

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) ir izsludinājusi iepirkumu par piecu klientu apkalpošanas centru ēku pārbūvi, liecina informācija Elektronisko iepirkumu sistēmā (EIS).
 

Iepirkums ir sadalīts piecās daļās, kurās iekļauti plāni pārbūvēt CSDD Talsu, Ogres un Jūrmalas klientu apkalpošanas centru ēkas, kā arī CSDD Jēkabpils klientu apkalpošanas centra nojumi un Ventspils klientu apkalpošanas centra nojumes ēku.


Piedāvājuma izvēles kritērijs būs saimnieciski izdevīgākais piedāvājums. Savukārt līguma izpildes termiņš katrā CSDD apkalpošanas centrā būs 12 mēneši.

Iepirkuma nolikumā nav prognozēta faktiskā līgumcena katrā iepirkuma daļā.
 

Pretendenti piedāvājumus var iesniegt līdz šā gada 1.novembrim.


Jau ziņots, ka CSDD apgrozījums pagājušajā gadā bija 60,023 miljoni eiro, kas ir par 13,8% vairāk nekā gadu iepriekš, bet direkcijas peļņa samazinājās par 39,8% - līdz 3,953 miljoniem eiro.

CSDD ir valsts akciju sabiedrība. Direkcija reģistrē transporta līdzekļus Latvijā, izsniedz vadītāju apliecības, veic automašīnu tehnisko apskati un sniedz citus pakalpojumus. Direkcijas kapitāldaļu turētājs ir Satiksmes ministrija.

Komentāri (0-1/1)

  • Ačulis
    14.10.2024 11:35
    Bez panikas! Tautas valdodā izskaidrojot - uzcels piebūvi (garāžu) CSDD mājas aizmugurē, kur patlaban ir nojume un darbinieki, kad nepieciešams, veic numuru salīdzināšanu un pēc darba laika beigām novieto eksāmenu automobiļus. Gan jau nekādas dižas neērtības tas viss pasākums neradīs.

Atstājiet komentāru