2024.gada 25. oktobris

Beāte, Beatrise

CSDD aicina Jēkabpils stacijas klientus veikt tehnisko apskati līdz 4.novembrim, rekonstrukcijas sākumam

CSDD aicina Jēkabpils stacijas klientus veikt tehnisko apskati līdz 4.novembrim, rekonstrukcijas sākumam

Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) Jēkabpils tehniskās apskates stacijā 4.novembrī vieglo transportlīdzekļu kontroles līnijā tiks sākti rekonstrukcijas darbi, portālu radio1.lv informēja CSDD.


Tādējādi no 4.novembra Jēkabpilī visu kategoriju transportlīdzekļiem tehniskās apskates pakalpojumi tiks nodrošināti kravas transportlīdzekļu kontroles līnijā. Līdz ar to darbs tehniskās apskates stacijā noritēs lēnāk.
 

CSDD aicina Jēkabpils tehniskās apskates stacijas klientus, kuriem tuvojas tehniskās apskates beigu termiņš, izvērtēt iespēju veikt tehnisko apskati līdz 4.novembrim.


Vienlaikus CSDD informē, ka rekonstrukcijas laikā tehnisko apskati būs iespējams veikt no plkst.7.30, ja apmaksa par pakalpojuma veikta iepriekš e-CSDD. Pakalpojumu būs iespējams saņemt arī kādā no tuvākajām tehniskās apskates stacijām.

Jau ziņots, ka CSDD apgrozījums pagājušajā gadā bija 60,023 miljoni eiro, kas ir par 13,8% vairāk nekā gadu iepriekš, bet direkcijas peļņa samazinājās par 39,8% - līdz 3,953 miljoniem eiro.

CSDD ir valsts akciju sabiedrība. Direkcija reģistrē transporta līdzekļus Latvijā, izsniedz vadītāju apliecības, veic automašīnu tehnisko apskati un sniedz citus pakalpojumus. Direkcijas kapitāldaļu turētājs ir Satiksmes ministrija.

Atstājiet komentāru