2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Fotostāsts: Zasas muižas parks iemirdzējies svētku rotā un gaida uz ziemīgu un izgaismotu vakara pastaigu

Zasas muižas parks no 18.decembra līdz nākamā gada 6.janvārim gaidīs ikvienu interesentu, lai baudītu ziemīgi gaismotu pastaigu.

Parka teritorijā vairāki gaismas objekti, netradicionāla Ziemassvētku egle un, protams, brīnišķa svētku sajūta pāri visam!

Pastaigas laikā lūgums ievērot valstī noteiktos epidemioloģiskās drošības pasākumus!

Foto: Jēkabpils novads/Facebook
Attēlos: Lai arī tirdziņš jau noslēdzies, pa Gaismas taku līdz skatu platformai Zasas muižas parkā varēs doties līdz pat 6. janvārim

Komentāri (0-2/2)

  • Vabolīte
    19.12.2021 17:56
    Galvenais, lai pašam sirdī ir prieks. Tie spīguļi ir tikai spīguļi. Bet Zasā skaisti ir, jā. Redz, ko nozīmē balstīt Ragaini. Kāds kumoss vienmēr atlēks.
  • Essss
    19.12.2021 17:36
    Ehh... Skaisti ir Zasā, pārdomāti, šeit Ziemassvētku noskaņa rodas jau pirmajās minūtēs...žēl, ka nekā tāda nav Jēkabpilī, tik nesaposta pilsēta un tik bezgaumīgi rotāta tā vēl nav bijusi nekad, kā ir sagaidot šos Ziemassvētkus. Pilsētā svētku sajūtu rada tikai atsevišķas vietas - Sniegavīri pie Krustpils kn, Egle vecpilsētas laukumā, mazliet Kena parks, nedaudz atsevišķi satiksmes apļi... bet tas viss ir bijis, pilnīgi nekādu inovāciju...uz tiultu pār Daugavu skumji skatīties, kaut kādas ubagu lampiņas pie stabiem un ne visas deg, šur tur pa kādai knapai sniegpārslai...skumji, tā ir ka vadībai visas pašvaldības teritorijas nav vienlīdz svarīgas, Žuka kga prioritāte acīmredzot ir lauki un tur arī ir par ko priecāties Ziemassvētkos, jēkabpilieši nav tik svarīgi un to sagaidot šos Ziemassvētkus var just ik uz soļa... skumji....

Atstājiet komentāru